Vliegtickets  Split

Vliegtickets Split

Alternatieve bestemmingen

Split is momenteel niet beschikbaar als vliegbestemming bij TUI.

Bekijk alle bestemmingen van TUI

Vliegtickets Split

Zeilen over het azuurblauwe water van de Adriatische Zee, wandelen langs schatten uit de Romeinse Tijd en zonnen op een van de witte kiezelstranden doe je allemaal in Split. De mondaine havenstad in het zuiden van Kroatië heeft voor elk type vakantieganger wel wat wils. Al zijn de rijken der aarde met hun luxe schepen in de meerderheid. En dan hebben we de vele zeilers nog niet eens genoemd. Het is niet voor niks dat de Olympische Zeilweek ieder jaar in Split wordt georganiseerd. Watersporters kunnen hun hart dan ook ophalen na het reserveren van vliegtickets Split.

Vliegen naar Split

Als je bij TUI vliegtickets Split boekt sta je al na zo’n 2 uur vliegen in de moderne jachthaven. Luchthaven Zračna luka Split (SPU) ligt op een half uur rijden buiten de stad, dus wij raden aan om gelijk ook een hotel bij TUI te reserveren zodat de transfer inclusief is. Boek je alleen de vliegreis van Rotterdam The Hague Airport naar luchthaven Split? Dan kun je zowel de bus of de taxi nemen die je naar het centrum van Split brengt. Bijkomen van de reisdag kan tijdens een boottocht over de Adriatische Zee. Misschien spot je wel dolfijnen.

Struinen door Split

Na een vlucht van twee uur is het wel zo lekker om de benen te strekken. Dat kan in Split op vele manieren. Door je voeten in het warme kiezelzand van Bačvice Beach te steken bijvoorbeeld. Of door te wandelen langs de terrassen op de Riva boulevard. En dan is er ook nog het Romeinse Paleis van Diocletian dat je kunt bezoeken. Wil je al tijdens de vliegreis naar Split genieten van extra beenruimte? Dat kan, want bij het boeken van vliegtickets Split kies je zelf in welke klasse je wilt zitten. Zo heeft de Comfort klasse meer beenruimte dan de Economy klasse.

Zonnen op het beroemde Zlatni Rat

Pak na het boeken van vliegtickets Split de strandtas vast maar in. Een van de mooiste stranden ter wereld ligt namelijk aan je voeten. Vanuit Split vertrekken veerboten naar de Kroatische eilanden, waaronder Brac. En op dit groene, heuvelachtige eiland is het Zlatni Rat strand bij de badplaats Bol wereldberoemd. Vooral omdat het witte zand de vorm van een hoorn heeft en onder invloed van de wind verandert. Onder een van de schaduwrijke dennenbomen is het goed toeven. Als je ’s avonds de boot weer terugpakt naar Split kan het feesten beginnen. De havenstad heeft een groot aanbod aan luxe clubs en beachtenten waar tot diep in de nacht gedanst kan worden.

Over Tijdverschil met NederlandGelijk aan NL Hoofdstad van KroatiëZagreb MunteenheidKroatische Kuna (HRK) TaalKroatisch Afstand tot Nederland1100 km