Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Porto Potenza Picena

Smullen van de lekkerste 'gelato' en genieten van de Italiaanse zon. Zo kom je tijdens een vakantie in Porto Potenza Picena wel tot rust. Deze kleine badplaats vind je aan de Adriatische Kust in het noorden van Italië. Op het uitgestrekte strand bouwen de kinderen zandkastelen, terwijl je zelf alleen maar hoeft te relaxen op je handdoek. Wil je toch nog iets actiefs doen? Fiets dan eens naar het centrum van Porto Potenza Picena.

Vakantie Porto Potenza Picena

Familievakantie in Porto Potenza Picena

Breng de hele familie gerust mee voor een vakantie in Porto Potenza Picena. Deze kleine badplaats ligt aan de Adriatische Kust in de regio Marche in Noord-Italië. De zandstranden strekken zich hier kilometers ver uit en de dorpen zijn allemaal even pittoresk. Met TUI verblijf je in een appartement op een vakantiepark net buiten Porto Potenza Picena. Je krijgt hier direct een thuisgevoel dankzij de huiselijke sfeer. En vanuit het appartement slenter je ook binnen een paar minuten naar het strand, waar je met gemak een plekje vindt voor je badhanddoek.

Fietsen bij Porto Potenza Picena

Het dorpshart van het Porto Potenza Picena ligt op 5 minuten rijden van het appartement. Maar je kunt ook de auto een dagje laten staan en een fiets huren bij het vakantiepark. Het fietspad voert langs de jachthaven en de meren van Porto Potenza. Na een klein half uur sta je in het centrum van Porto Potenza Picena. Je komt er door brede straten met platanen, geflankeerd door pastelkleurige huizen. Zonovergoten terrasjes vind je hier genoeg, zoals op het Piazza Douhet, een plein vol groen. Een 'gelato' smaakt vast nergens zo goed als tijdens de vakantie in Porto Potenza Picena.