Auto huren Mallorca

Een auto huren op Mallorca? Daarmee leer je de andere kant van het grootste Baleareneiland zeker kennen. Mallorca heeft lange zandstranden, maar ook verrassende natuurgebieden. Rijd bijvoorbeeld eens naar het Tramontana-bergmassief voor een wandeling vol vergezichten op de Middellandse Zee. Of ga eens een middag slenteren door de steegjes van Palma de Mallorca. Met een huurauto op Mallorca ervaar je echt de ultieme vrijheid...

Mallorca inclusief huurauto

Liever een vakantie boeken waar je huurauto in de prijs is inbegrepen? Boek dan een van onze vakanties inclusief huurauto.

Bekijk vakanties
Al een vakantie geboekt?

Heb je al een vakantie geboekt, maar wil je toch nog een auto huren? Geen probleem, boek nu je huurauto bij.

Boek huurauto bij
Snel onderweg met de servicepakketten van Sunny Cars
Premium

Met een Premiumpakket kun je je huurauto extra snel ophalen op de luchthaven bij de Premium check-in balie. Door vooraf te registeren ligt het huurcontract al ingevuld klaar en hoef je het ter plekke alleen te ondertekenen. Je krijgt daarnaast gegarandeerd een jonge auto (minder dan 1 jaar of 25.000 km).

Express

Bij het express service pakket registreer je je van te voren online, waardoor je bij aankomst voorrang krijgt bij de balie. Het huurcontract ligt al klaar en het enige wat je nog hoeft te doen is het contract ondertekenen.

Geen waarborg

Huur een auto zonder creditcard. Boek je ons unieke Geen waarborg servicepakket, dan hoef je ter plaatse geen waarborg te voldoen aan de lokale autoleverancier. Je hebt dus geen creditcard nodig om de huurauto op te halen en hoeft ook geen contante borg achter te laten.

Mallorca is net klein Spanje

Een auto huren op Mallorca is de beste manier om te ontdekken hoe divers dit Baleareneiland eigenlijk is. Van de populaire zandstranden bij El Arenal aan de westkust tot het ruige bergmassief van Tramontana in het noorden. Mallorca is net Spanje in het klein. Rijd bijvoorbeeld langs de grillige zuidkust van het eiland langs rotsen, idyllische baaien en pittoreske dorpen zoals het middeleeuwse Santanyí. Ook badplaats Cala d'Or vind je hier, waar kleine zandstranden ingeklemd liggen tussen rotsen met naaldboombossen. Wat een heerlijke plek om na een autorit uit te rusten... Wil je tijdens de vakantie vaker terugkomen in Cala d'Or voor een strandsiësta? Boek dan een 4 sterren hotel van TUI in Cas Concos, op 20 minuten rijden van de badplaats.

Mallorca voor natuurliefhebbers

Een auto huren op Mallorca is ook voor natuurliefhebbers en wandelaars een goed idee. Je rijdt met je huurauto namelijk zó naar het oosten en noorden van het eiland. Daar ontdek je de grotten van Porto Cristo, het Parc Natural de s'Albufera de Mallorca en het Tramontana-gebergte. Zowel de druipsteengrot van Drach als die van Hams bij Porto Cristo zijn een bezoek waard. Het natuurpark van Albufera ligt tussen Alcúdia en C’an Picafort in en is een uniek gebied vol vogels. Het Tramontana-gebergte is daarentegen een waar paradijs voor wandelaars. Tientallen gemarkeerde wandelpaden slingeren door de bergen.

Dagtrip naar Palma de Mallorca

Een bezoek aan Palma de Mallorca mag niet ontbreken tijdens je vakantie. Gelukkig kun je er met de huurauto prima terecht, bijvoorbeeld vanuit het dorp Sant Llorenç. Een extra voordeel van je verblijf daar is dat de huurauto inbegrepen is. Je rijdt vervolgens in een uur naar Palma de Mallorca, waar parkeren wel lastig kan zijn. Wijk eventueel uit naar een parkeerplaats buiten het centrum en pak daar de bus. Eenmaal in het centrum kun je naar hartenlust dwalen door straten en steegjes, het paleis van Almudaina bewonderen en je vergapen aan de Catalaans-gotische kathedraal La Seu. En uiteraard sluit je de dag af met een diner in een van de vele uitstekende visrestaurants aan de haven.