Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!
Huurauto direct bij te boeken

Voor veel Spaanse bestemmingen kun je bij TUI direct een huurauto reserveren tijdens het boeken van jouw vakantie. Maak jouw vakantie naar Spanje compleet en ontdek adembenemende kliffen, uitzichtpunten en pittoreske dorpjes met de auto. Haal jouw huurauto direct op bij aankomst op de luchthaven. Rij zelf naar de accommodatie en lever hem vlak voor vertrek weer in.

Auto huren Spanje

Maak je vakantie compleet door een auto te huren in Spanje. Stap in en koers direct naar de mooiste plekjes van het land. Dat doe je bijvoorbeeld tijdens een fly drive door Andalusië, de regio van olijfolie, flamenco en Koningssteden. Omdat de huurauto all-inclusive is, kom je op je bestemming nooit voor nare verrassingen te staan. En wist je dat een huurauto ook ideaal is om de Balearen of de Canarische Eilanden te verkennen?

Spanje inclusief huurauto

Liever een vakantie boeken waar je huurauto in de prijs is inbegrepen? Boek dan een van onze vakanties inclusief huurauto.

Bekijk vakanties
Al een vakantie geboekt?

Heb je al een vakantie geboekt, maar wil je toch nog een auto huren? Geen probleem, boek nu je huurauto bij.

Boek huurauto bij
Snel onderweg met de servicepakketten van Sunny Cars
Jonge huurauto

Een fijne huurauto zorgt natuurlijk voor een nóg betere (roadtrip)beleving. Kies je voor deze service, dan is je huurauto jonger dan 1 jaar of heeft minder dan 25.000 km op de teller.

Fast lane

Ideaal voor vakantievierders die niet kunnen wachten om van start te gaan! Vliegtuig uit, snel je huurauto in en dat zonder wachtrij! Met deze service sla je de wachtrij over of maak je gebruik van de speciale Fastlane.

Online check-in

Doordat je je vooraf online registreert, ben je aan de balie minder tijd kwijt. Het huurcontract ligt namelijk al ingevuld voor je klaar. Handig! Alleen nog even controleren, je handtekening zetten en je krijgt de autosleutels overhandigd.

Geen waarborg

Huur een auto zonder creditcard. Boek je ons unieke Geen waarborg servicepakket, dan hoef je ter plaatse geen waarborg te voldoen aan de lokale autoleverancier. Je hebt dus geen creditcard nodig om de huurauto op te halen en hoeft ook geen contante borg achter te laten.

Met de huurauto door Spanje

Een auto huren in Spanje is een prima idee om meer van dit gevarieerde land te zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fly drive Andalusië? Bezoek de Koningssteden Granada, Córdoba en Sevilla met hun schitterende kastelen en paleizen. Stap tijdens je individuele rondreis door Andalusië ook eens uit in Ronda. Een pittoresk dorp vol witte huizen. Ronda ligt bovenop een hoge rots en biedt uitzicht over de omringende heuvels en groene velden. Naast al dit moois wacht je in Andalusië na aankomst altijd een glas koud bier met een portie tapas. Ook fijn: een inbegrepen huurauto bij TUI betekent geen gedoe tijdens je vakantie, want je boekt een auto met all-inclusive arrangement.

Touren op de Balearen

Ga je op vakantie naar de Balearen of de Canarische eilanden? Overweeg ook dan eens een auto te huren. Want daarmee zie je veel meer van een eiland dan alleen de badplaatsen en zandstranden. Op Mallorca rijd je bijvoorbeeld naar het ruige noorden met het Tramontana-massief en zijn pittoreske bergdorpen als Fornalutx. Zo krijgt Mallorca ineens een heel ander gezicht. Ga je juist vakantie vieren op het woestijneiland Lanzarote? Met de inbegrepen huurauto koers je zó naar de mooiste zandstranden, de natuur van het Timanfaya park en de talloze kunstwerken van César Manrique. Zie je jezelf deze vakantie al rondrijden in een huurauto? Bekijk dan gelijk ons aanbod om een auto te huren in Spanje.