Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Geld wisselen voor je vakantie

Ga goed voorbereid op reis en neem voldoende lokale valuta mee. Zo kom je tijdens de reis niet voor verrassingen te staan. Bestel eenvoudig online één van de 50 populaire vreemde valata bij GWK Travelex. Als reiziger van TUI profiteer je van een scherpe GWK Travelex wisselkoers en 0% provisie!

Bestel het buitenlands geld eenvoudig online, kies een gewenst afhaalmoment en haal de buitenlands geld bestelling eenvoudig af bij een GWK Travelex vestiging naar keuze.

GWK Travelex heeft vestigingen in grote stadscentra, treinstations en op de luchthavens Schiphol Airtport, rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Ook vlak voor vertrek is het dus mogelijk om je buitenlands geld bestelling af te halen.

Als reiziger van GWK Travelex ontvang je nu tijdelijk een gratis valuta terugkoopgarantie! Met de valuta terugkoopgarantie wissel je overgebleven buitenlands geld tot 45 dagen na aankoop terug tegen dezelfde koerswaarde en 0% provisie. Zo blijf je na de reis niet zitten met overgebleven buitenlands geld.

Gebruik bij het plaatsen van de buitenlands geld bestelling de kortingscode: BBGNL495TUI

  • Makkelijk online een bestelling plaatsen
  • Veilig en eerlijk geld wisselen
  • Altijd een gunstige koers
  • Geen extra provisie of toeslagen