Onze nieuwste TUI winkel in Utrecht is een ‘Experience Store’. Een plek waar we al je zintuigen zullen prikkelen en waar het op een gegeven moment lijkt alsof je al echt op vakantie bent… Echt een unieke ervaring. De winkel is interactief en we gebruiken de nieuwste technieken en verrassende thema’s om je te verleiden. Het enige wat je hoeft te doen, is je openstellen voor alles wat er op je afkomt. We beloven dat het een fantastische reis wordt!

Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle acties en campagnes in onze nieuwste TUI winkel.

 • Het gevoel alsof je al op vakantie bent
 • De nieuwste technieken
 • Deskundig advies van onze reisadviseurs

Ervaar

 • Wisselende thema’s
 • Unieke acties
 • Reisbureau + gevoel

Reisbureau +

 • Inspiratie op doen
 • Vertrek de volgende dag tickets
 • Altijd fantastisch lekkere koffie

Inspiratie

 • De SMILE stoel inspiratiefilms
 • Reisboeken lezen en bekijken
 • Inspiratie schermen

Bekijk hier de aankomende belevingen 

Speciale acties en beleveningen in de Utrecht Experience store:

 • 3 februari 2020 t/m 15 maart 2020: Met wie ga jij?

Kom naar de TUI Experience Store tijdens de actie 'Met wie ga jij?' om kans te maken op een reis naar de door jou gekozen bestemming t.w.v. maximaal 750,-!

 

Afgelopen belevingen

Pathé

Een vakantie boeken en gratis naar de film... in de TUI Experience Store. Iedereen die in onze Experience Store een vakantie boekt, krijgt een bioscoopbon van Pathe. In de winkel worden trailers vertoond met headset en popcorn. Je laat je in alle rust uitgebreid adviseren over je volgende vakantie. Hier nemen ze echt alle tijd voor je want de kinderen kunnen elk heel uur naar de bioscoop in de winkel.

Win jouw wintersport vakantie!

Op 7-8, en 14-15 december organiseerden we bij de TUI Experience Store een 'SKI-LOOP'. Wie in de snelste tijd een parcour aflegde op ski's won een wintersport voor 2 personen. Daarnaast werd er ook nog eens paar zeer luxe Salomon ski's verloot. We waren helemaal in winterse sferen en bij binnenkomst kreeg je een lekkere warme chocolademelk met slagroom.

Big Smile Weeks

De landelijke campagne Big Smile Weeks werd ook groot in de TUI Experiene Store gepresenteerd. De campagne liep van 24 oktober t/m 4 november. Tijdens de Big Smile Weeks kunnen klanten profiteren van mooie vakantiedeals tot €200 korting p.p. voor verschillende prachtige bestemmingen.

BNR live uitzending

Vrijdag 25 oktober werd het weekend energiek ingeluid in de TUI Experience Store in Utrecht. De live radio-uitzending van The Friday Move van BNR kwam rechtstreeks uit de Experience Store. Radio- en TV-presentator Wilfred Genee spreekt op heel ongedwongen en eigen wijze met verschillende gasten. Hij doet dit met een steeds wisselende co-host, dit was deze keer radio icoon Erik de Zwart.

Time To Smile

Op 25 oktober kwam influencer Dee langs in de TUI experience Store in Utrecht. Zij gaf volgers van TUI via Instagram een kijkje in de winkel op het terras van Time To Smile Chogogo resort. Hier was de mogelijkheid zelf een lekkere smoothie te maken. Er was ook een mogelijkheid om mee te doen aan de fotowedstrijd om een reis naar Time To Smile te winnen.

Bezoek ons!

Kom langs in de Experience Store! Hollandse Toren 95, 3511 BN, Utrecht (Vredenburg)

Openingstijden

Maandag 12:00-20:00 uur
Dinsdag 10:00-20:00 uur
Woensdag 10:00-20:00 uur
Donderdag 10:00-21:00 uur
Vrijdag 10:00-20:00 uur
Zaterdag 10:00-20:00 uur
Zondag 12:00-18:00 uur