COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

Bij TUI staan we op elk moment voor je klaar

Je kunt het hele jaar door rekenen op de TUI Garanties. Zo kun je bijvoorbeeld tot 7 dagen voor vertrek gratis je vakantie bij ons omruilen, zonder een reden op te geven.

Maximaal verzekerd van repatriëring

Pakketreizen zijn verzekerd van repatriëring bij calamiteiten op bestemming.

GRATIS OMRUILEN

Boek met een gerust hart je vakantie. Kom je op je eerste keuze terug, dan kan je bij TUI tot 7 dagen voor vertrek gratis wijzigen. Bekijk de voorwaarden

WE-LOSSEN-HET-OP

TUI belooft haar reizigers altijd bereikbaar te zijn, ook tijdens en na afloop van de reis. Bij vragen of problemen kan je terecht bij onze 24/7 service.

LAAGSTEPRIJS

Als je je vakantie ergens anders goedkoper vindt, betaalt TUI je het verschil terug. Sterker nog, je krijgt er een extra korting bovenop!

NIET-GOED-GELD-TERUG

Als na aankomst op je bestemming blijkt dat de accommodatie niet voldoet aan de beschrijving, stellen we binnen 48 uur een oplossing voor of vergoeden we de volledige reis.

Van onze klanten
"Omgeboekt naar september"
Wij zouden gister zijn vertrokken naar New York en dat is keurig omgeboekt door tui naar spetember. Ze hebben alle tijd genomen om een reis met dezelfde prijs te vinden. Nu maar hopen dat alles dan weer normaal is. Maar tui bedankt voor de service!

Zowie Griffioen - april 2020

"Gratis omruilen"
Ik heb mn vakantie omgeboekt... top geregeld TUI ;)

Bianca van Luijn - april 2020

Heb je vragen over je reis of over het coronavirus? Klik dan hier voor onze laatste informatie.