Droomzomer nu met 100,- korting! - De unieke combinatie van sport kijken en vakantie
Vakantie Grandvalira

Algemene informatie over Grandvalira

Gelegen in de Pyreneeën en in het oostelijke deel van Andorra ligt het gebied Grandvalira. In de winter kan hier goed geskied worden. Het skigebied is het grootste skigebied in de Pyreneeën. Expert, beginner of juist tussenin? Geen probleem want in Grandvalira is er circa 210 kilometer aan pistes te vinden. En, natuurlijk genoeg variatie zodat er voor iedereen wel een piste is. Na het skiën of snowboarden is het tijd om bij te komen en waar kan dit nu beter dan bij de bijzondere Iglú-Bar? Met een heerlijk drankje in een witte iglo, wie wil dat nu niet? Ook tijdens de zomer is Grandvalira een prachtig gebied. Het witte sneeuw maakt plaats voor groene grasvelden, zon, helderblauwe lucht en verschillende andere outdoor activiteiten. Glij naar beneden van de tokkelbaan of pak de fiets en verken de landschappen van Grandvalira!

Kinderen in Grandvalira

In Grandvalira tref je verschillende faciliteiten aan. Zo wordt er skiles gegeven met bijpassende pistes voor kinderen. Ook is er aan de allerkleinsten gedacht, Grandvalira heeft namelijk crèches voor kinderen van de leeftijd 1 tot en met 4 jaar. Hier zullen professionele kinderverzorgers goed op de kinderen letten in een warme en comfortabele omgeving waar zij kunnen spelen.


Natuur & klimaat van Grandvalira

Klimaat

In Grandvalira zal het in de maanden december tot en met april niet snel ontbreken aan sneeuw. Dit komt mede doordat Grandvalira relatief hoog gelegen is en hierdoor minder last van regen heeft en sneeuw mooi blijft liggen.


Sport in Grandvalira

Zeg je Grandvalira dan zeg je skiën want dit is de meest voorkomende sport die wordt uitgeoefend. Daarnaast is er ook ruimte voor snowboarden en andere sneeuw activiteiten. Voor wie geen hoogtevrees heeft, ga het avontuur dan aan en sjees met de zip-line naar beneden in Mon(t) Magic at Canillo. De zip-line is het gehele jaar open.


Uitgaansleven in Grandvalira

Er zijn hier geen grote discotheken of andere uitgaansgelegenheden te vinden, maar gezellige knusse kroegjes daarentegen wel. Gezellig is het hier zeker.


Terug naar boven
3 van 5 resultaten vakantie naar Grandvalira Toon alle resultaten in Grandvalira
KASSAKORTING
6 beoordelingen van TUI-gasten
8,2
Za 11 sep 2021 (8 dagen)
Eigen vervoer
Halfpension
361,- per persoon
Bekijk
Andorra el Tarter appartementen
KASSAKORTING
Za 11 sep 2021 (8 dagen)
Eigen vervoer
Logies
338,- per app./bungalow
Bekijk
Bordes d'Envalira appartementen
KASSAKORTING
1 beoordeling van TUI-gast
7
Za 28 aug 2021 (8 dagen)
Eigen vervoer
Logies
318,- per app./bungalow
Bekijk
3 van 5 resultaten vakantie naar Grandvalira Toon alle resultaten in Grandvalira