Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!
Vakantie Galibier-Thabor

Algemene informatie over Galibier-Thabor

Galibier-Thabor staat met name bekend als ski bestemming, maar ook in de warmere maanden van het jaar is dit een prachtige vakantiebestemming. Ook staat de regio bekend om de Galibier berg waar de Tour-de-France wordt gereden. Het prachtige berglandschap leent zich dan ook goed voor tal van sportieve activiteiten.

Natuur & klimaat van Galibier-Thabor

Natuur

De Galibier-Thabor is een prachtige bergachtige omgeving in Frankrijk. In de bergen kunnen prachtige wandelingen worden gemaakt door de bossen en alpenweides. Een park der juwelen, oftewel Parc National des Écrins kent een ongerepte natuur. Wandel langs kletterende watervallen, schitterende bergmeren en granieten rotspartijen. Dieren die deze bergen als hun thuis beschouwen zijn onder andere gemzen, marmotten, steenbokken en korhanen. In de wintermaanden wordt het gebied door de vele sneeuw hoeveelheden omgetoverd tot een favoriete wintersportbestemming.


Sport in Galibier-Thabor

Het indrukwekkende berglandschap van Galibier-Thabor is het uitgangspunt van het beoefen van tal van sporten. Zo kan met prachtige wandelingen maken of ontdek het gebied per fiets en volg bijvoorbeeld een deel van de Tour-de-France. In de wintermaanden, wanneer het gebied is omgetoverd tot wintersportoord, kunnen de ski-en snowboardliefhebbers hun hart hier ophalen.


Terug naar boven

Foto's Vakantie Galibier-Thabor

Foto 15 van 15
Alle resultaten vakantie naar Galibier-Thabor Toon alle resultaten in Galibier-Thabor
Le Hameau de Valloire appartementen
2 beoordelingen van TUI-gasten
6,5
Za 26 mrt 2022 (8 dagen)
Eigen vervoer
Logies
Skipas
215,- per persoon
Bekijk
Les Chalets du Galibier - Sports
Do 16 jun 2022 (4 dagen)
Eigen vervoer
Logies
389,- per persoon
Bekijk
Village-Club La Lauza hotel
Geen prijs beschikbaar Bekijk de beschikbare prijzen
Alle resultaten vakantie naar Galibier-Thabor Toon alle resultaten in Galibier-Thabor