Boek nu je zomervakantie!
  • Tot 100,- extra korting p.p.
  • Flexibele Omruilgarantie
  • Geld-Terug-Garantie

Even buiten Billund, op slechts 25km van LEGOLAND, ligt het safaripark GIVSKUD ZOO. Ga op safari met het hele gezin in je eigen auto of in een van de safaribussen van GIVSKUD ZOO en bekijk de dieren van heel dichtbij. Rijd door de savanne en bewonder giraffen, zebra's en antilopen die voor je neus de weg oversteken. Ga verder in het "gevaarlijke" gebied van de leeuwen en voel de spanning wanneer deze grote katten rond je auto lopen. Te voet kan je het verblijf van de gorilla's bezoeken en de mannetjesgorilla Samson en de brutale gorillababy's begroeten. Of wat dacht je van een bezoek aan de maki's en de berberapen die vrij rondlopen door het gebied?

Unieke belevenis: ga op ‘wake up zoo’ avontuur

Wie wil dat nou niet: een kijkje nemen achter de schermen in een dierentuin! Samen met de verzorger ga je naar enkele stallen om de dieren te wekken. Zo kom je bij de neushoorns, die het heel fijn vinden als je ze even achter hun oren kietelt. Maar je komt ook oog in oog met de leeuwen, die zich nog even lekker uitrekken voordat hun dag begint. Een unieke belevenis die je niet in elke dierentuin mee maakt.

Tijd: van 8:15 tot 10:00 uur SPECIALE TUI TARIEVEN
Data: 4 en 6 mei & 5 en 12 augustus* 12 jaar en ouder: € 29 p.p.
Taal: Nederlands Kinderen: gratis

*Maximaal 50 deelnemers per datum

Dieren voeren

Gedurende het grootste deel van het seizoen zijn er dagelijkse voermomenten van o.a. olifanten, gorilla's en neushoorns. Bij het voeren van de kamelen kan je zelfs meehelpen.

Speeltuin

De kinderen zullen niet meer weg te slaan zijn uit de grote speeltuin. In het weekend en in het hoogseizoen kunnen ze bovendien met de safaritrein meerijden, goud wassen en brood bakken boven een kamvuur in het Tipikamp.

Ontmoet ’s werelds grootste dinosaurus

Het dinosaurus park in GIVSKUD ZOO is de grootste dinosaurustentoonstelling in Denemarken. Hier vind je zo’n 20 verschillende levensgrote dinosaurussoorten die je miljoenen jaren terugnemen naar het verleden.

Wake-up safari

Begin je dag met een kijkje in het dierenrijk van GIVSKUD ZOO. Zeg: "goedemorgen!" tegen de dieren en zie hoe ze langzaam wakker worden tijdens deze bijzondere wake-up safari.

Algemene gegevens

  • 60 diersoorten met in totaal 700 dieren uit Noord- en Zuid Amerika, Azië en Afrika
  • Totale oppervlakte 6.500.000 m²
  • Europa's grootste leeuwenpopulatie (meer dan 30)
  • Meer dan 325.000 bezoekers per jaar
  • 80% van de bezoekers met kinderen van 0-12 jaar
  • Gemiddelde bezoekduur ca. 5 á 6 uur
  • Voor kinderen speciale speelplaatsen en activiteiten

Extra voordeel met de Resortpas

Maak je verblijf extra aantrekkelijk en boek een LEGOLAND Billund Resortpas! Met deze pas heb je namelijk onbeperkt toegang tot LEGOLAND Park (dag van aankomst en vertrek inclusief), safaripark GIVSKUD ZOO, Lalandia’s waterpark Aquadome™ en indoor speelparadijs Monky Tonky Land.

Openingstijden

GIVSKUD ZOO is geopend van 27 maart t/m 31 oktober 2021. Het park open om 10.00 uur en sluit tussen 16.00 en 20.00 uur afhankelijk van het seizoen.

Dagen waarop het park gesloten is zijn
4, 8, 11, 15, 25 en 29 oktober

Entreekaart voor 1 dag kost:
Kinderen 3 t/m 11 jaar Ca. € 16,- p.p.
12 jaar en ouder Ca. € 30,- p.p.

Gasten van TUI profiteren van extra voordeel. Bij de reisbescheiden ontvang je een voucher waarmee je ter plaatse 20% korting ontvangt op entreekaarten van GIVSKUD ZOO.