COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

Even buiten Billund, op slechts 25km van LEGOLAND, ligt het safaripark GIVSKUD ZOO. Ga op safari met het hele gezin in je eigen auto of in een van de safaribussen van GIVSKUD ZOO en bekijk de dieren van heel dichtbij. Rijd door de savanne en bewonder giraffen, zebra's en antilopen die voor je neus de weg oversteken. Ga verder in het "gevaarlijke" gebied van de leeuwen en voel de spanning wanneer deze grote katten rond je auto lopen. Te voet kan je het verblijf van de gorilla's bezoeken en de mannetjesgorilla Samson en de brutale gorillababy's begroeten. Of wat dacht je van een bezoek aan de maki's en de berberapen die vrij rondlopen door het gebied?

2019 is een feestelijk jaar voor GIVSKUD ZOO, het park bestaat 50 jaar en dat wordt gevierd! Een groep rendieren doet zijn intrede in het park maar ook wordt het park uitgebreid met een territorium voor Brilberen, je kent ze wel: meneer Paddington beer.

Dieren voeren

Gedurende het grootste deel van het seizoen zijn er dagelijkse voermomenten van o.a. olifanten, gorilla's en neushoorns. Bij het voeren van de kamelen kan je zelfs meehelpen.

Speeltuin

De kinderen zullen niet meer weg te slaan zijn uit de grote speeltuin. In het weekend en in het hoogseizoen kunnen ze bovendien met de safaritrein meerijden, goud wassen en brood bakken boven een kamvuur in het Tipikamp.

Ontmoet ’s werelds grootste dinosaurus

Het dinosaurus park in GIVSKUD ZOO is de grootste dinosaurustentoonstelling in Denemarken. Hier vind je zo’n 20 verschillende levensgrote dinosaurussoorten die je miljoenen jaren terugnemen naar het verleden.

Wake-up safari

Begin je dag met een kijkje in het dierenrijk van GIVSKUD ZOO. Zeg: "goedemorgen!" tegen de dieren en zie hoe ze langzaam wakker worden tijdens deze bijzondere wake-up safari.

Algemene gegevens

  • 60 diersoorten met in totaal 700 dieren uit Noord- en Zuid Amerika, Azië en Afrika
  • Totale oppervlakte 6.500.000 m²
  • Europa's grootste leeuwenpopulatie (meer dan 30)
  • Meer dan 325.000 bezoekers per jaar
  • 80% van de bezoekers met kinderen van 0-12 jaar
  • Gemiddelde bezoekduur ca. 5 á 6 uur
  • Voor kinderen speciale speelplaatsen en activiteiten

Extra voordeel met de Resortpas

Maak je verblijf extra aantrekkelijk en boek een LEGOLAND Billund Resortpas! Met deze pas heb je namelijk onbeperkt toegang tot LEGOLAND Park (dag van aankomst en vertrek inclusief), safaripark GIVSKUD ZOO, Lalandia’s waterpark Aquadome™ en indoor speelparadijs Monky Tonky Land.

Openingstijden

GIVSKUD ZOO is geopend van 1 mei t/m 25 oktober 2020.

Op enkele maan- en vrijdagen is het park gesloten, namelijk op:
21, 25 en 28 september
2, 5, 9, 19, en 23 oktober