NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

All Inclusive Porec

Dobrodošli u Poreč! Geniet tijdens een All Inclusive in Poreč van een hartverwarmend welkom in een van onze hotels aan zee. Hier vind je alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie in Istrië: een fijn mediterraan klimaat, lekker eten en fraaie stranden. En dat alles zonder te denken aan je portemonnee, hoe lekker is dat! Neem ook zeker een kijkje in het oude centrum met de prachtige Eufrasiusbasiliek.

All Inclusive in Porec aan zee

Ontbijt, lunch, diner én drankjes - alles is voor je geregeld tijdens een All Inclusive in Poreč met TUI! Gemiddeld wordt het in deze stad 18 graden, maar tijdens een zomervakantie in Istrië kan het kwik rustig oplopen tot 30 graden. En dan is het goed toeven op een van de schone stranden van Poreč. Op loopafstand van het geheel gerenoveerde All Inclusive hotel Laguna Albatros ligt een fraai strand aan de Zelena-laguna. Ideaal, tijdens het zonnen kun je dus gewoon even een hapje en een drankje halen bij het hotel. Niet zo'n liefhebber van het zoute water van de Adriatische Zee? Het hotel beschikt tevens over meerdere zwembaden!

Cultureel hoogtepunt van Porec

Hoewel je tijdens een All Inclusive in Porec uren kunt zonnen op een van de stranden of rondom het zwembad, is het ook een aanrader om de historische binnenstad te verkennen. Je vindt hier een aantal fraaie bezienswaardigheden, waaronder de Eufrasiusbasiliek, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. En dat is niet voor niets! Loop vooral even naar binnen, want de basiliek heeft een prachtig interieur met kleurrijke mozaïeken en geometrische decoraties in marmer. Op naar Porec!

Bekijk alle All Inclusives Porec (1)