Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

All Inclusive Medulin

Geniet van een onbezorgde vakantie in het zonnige zuiden van Istrië tijdens een All Inclusive in Medulin. Vanuit het luxe hotel loop je zo naar het Bijaca strand, dé plek voor zonnen maar ook voor watersportactiviteiten als windsurfen en parasailen. ’s Avonds geniet je in het hotel van een prachtige zonsondergang inclusief een lekker drankje - of twee, het is immers All Inclusive!

All Inclusive Medulin

Medulin: paradijs voor watersporters

Tijdens een All Inclusive Medulin geniet je van een heerlijke vakantie in het zuidelijkste puntje van het schiereiland Istrië. Dit gezellige badplaatsje is dankzij zijn ligging aan de Adriatische Kust en mediterrane klimaat erg populair bij watersporters. Het uitgestrekte kiezelstrand Alba Chiara leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor activiteiten als windsurfen en parasailen. Zijn de kinderen mee? Ga dan naar Bijeca, een van de mooiste zandstranden van Medulin. Dankzij de geleidelijke afloop is dit strand een ideale zwemlocatie voor een gezinsvakantie met (jonge) kinderen. Bovendien bevindt het strand zich op slechts 200 meter lopen van het luxe TUI BLUE For Two hotel. Ideaal toch? Sluit je stranddag af met een drankje aan de buitenbar van het hotel. Het is immers All Inclusive!

Tijdreizen in Medulin

Zin in een beetje cultuur tijdens je All Inclusive in Medulin? Een wandeling van circa 15 minuten vanaf het hotel brengt je in het moderne centrum van Medulin. De twee witte torens van de St. Agnes kerk, de bekendste bezienswaardigheden van Medulin, rijken uit boven de stad en zorgen voor een idyllisch plaatje. Loop ook zeker even naar het archeologische complex aan de rand van de stad. De overblijfselen van oude graven en nederzetting nemen je voor even terug in de tijd. Honger gekregen na een dagje struinen? Terug in het hotel geniet je van Istrische gerechten en sluit je de dag gepast af met een drankje in een van de drie bars. Proost op een geslaagde vakantie in Kroatië!