Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Appartement Beieren

Op maar 900 kilometer verwijderd van Utrecht de veelzijdige Duitse deelstaat Beieren. Vanuit je appartement in Beieren ontdek je het Beierse Woud met haar dichte bossen en groene heuvels. In de winter worden de bosrijke hellingen omgetoverd tot sneeuwzekere pistes. Boek je een appartement in Beieren, dan heb je ook nog keus uit middeleeuwse steden en sprookjeskastelen zoals Rothenburg ob der Tauber en Slot Neuschwanstein.

Beieren: wouden en middeleeuwse historie

Op zo’n 900 kilometer van Utrecht vind je deze veelzijdige Zuid-Duitse deelstaat met ongerepte natuur. Een vakantie naar Beieren; dat betekent magische bossen, witte bergtoppen en middeleeuwse steden. Vanuit je appartement in Beieren kun je alle kanten op. Het Beierse Woud is ideaal voor een wandelvakantie. En meer dan 200 kilometer aan wandelroutes en fietspaden is er keuze genoeg. Wie liever kiest voor cultuur ontdekt vanuit het appartement in Beieren de Romantische Straße, een aaneenschakeling van historische stadjes en kastelen tussen Würzburg en Füssen, waarbij onderweg het middeleeuwse Rothenburg ob der Tauber de bekendste is. Of zet koers naar het stadje Dinkelsbühl waar het historische centrum volledig ommuurd wordt door stadsmuren en torens. Betreed je het centrum dan kom je terecht in een doolhof aan pastelkleurige huizen en vakwerkhuizen.

Vanuit je appartement de piste op

Boek je een appartement in Beieren voor de wintersport? Denk eens aan een wintersport Allgäu. Hier vind je wintersportplaatsen met een veelzijdige mix van blauwe, rode en zwarte pistes waar je je geen moment verveelt. Wordt het ’s avonds in terug in het appartement smullen van Beierse steekgerechten als Käsespätzle en Semmelknödel? Natuurlijk vergezeld met een Frankenwijn. Zum Wohl!

Bekijk alle appartementen Beieren (5)

Populaire bestemmingen