Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Appartement Bretagne

Ogen tekort kom je op het Franse schiereiland Bretagne. Vooral vanwege de schilderachtige kustlijnen en de historische bouwwerken die hier het landschap bepalen. Pak gerust een strip van Asterix en Obelix erbij om alvast in de stemming te komen. Kies bij TUI voor een appartement Bretagne en je kunt met eigen auto alle kanten op. Bijvoorbeeld naar de Côte de Granit Rose of het beroemde St.Malo (bekend van het getij).

Appartement Bretagne
  • Keltische cultuur
  • Krijtrotsen langs de kust
  • Sprookjesachtige bossen
  • Uitgestrekte zandstranden
Bekijk alle appartementen Bretagne (9)

Het historische landschap van Bretagne

Het land van de burchten, kastelen en menhirs kun je de Franse streek Bretagne wel noemen. Overal waar je kijkt vind je wel een historisch bouwwerk die in de strips van Asterix en Obelix en het verhaal van Koning Arthur een prominente rol vertolken. Voor cultuurliefhebbers is Bretagne dan ook een ideaal gebied om te ontdekken. Maar er is meer: langgerekte zandstranden, grillige kusten en gezellige badplaatsen. Ook voor een rustige zonvakantie ben je in Bretagne aan het juiste adres. Wil je zelf bepalen hoe laat je ontbijt en dineert? Dan is een appartement Bretagne de ideale uitvalbasis. Bij TUI heb je keus uit luxe appartementen aan het strand of een gezellige plek op een vakantiepark.

De indrukwekkende kust van Bretagne

Een van de meest populaire plekken in Bretagne is de kuststad St. Malo. En dat komt niet alleen door het ommuurde stadscentrum. St. Malo is beroemd vanwege het sterke getij dat hier voor komt. Bij eb valt een deel van de Atlantische Zee droog en kun je vanaf Plage de L’Eventail naar het Fort National op Île-du-Grande-Bé wandelen. Wel zorgen dat je voor de vloed weer terug bent, want anders zit je vast. Wil je meer zien van de kust van Bretagne? Kies dan voor het onontdekte dorp Perros-Guirec. Hier wandel je vanuit het appartement Bretagne zo de Côte de Granit Rose tegemoet. De rozekleurige rotsformaties en verborgen baaitjes zorgen samen voor een onvergetelijk uitzicht.

Bekijk alle appartementen Bretagne (9)