Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Appartement Dordogne

Schilderachtige landschappen en historische bezienswaardigheden zorgen ervoor dat de Franse Dordogne een geliefde streek is. Vooral actievelingen kunnen hier hun hart ophalen. Kanoën langs grillige rotsformaties, wandelen langs groene berghellingen en fietsen langs snelstromende rivieren doe je hier. Maar vanuit een appartement Dordogne kun je ook het middeleeuwse stadje Les Eyzies-de-Tayac verkennen.

Appartement Dordogne

Kanoën door de schilderachtige Dordogne

De schilderachtige Dordogne is de ideale streek voor een actieve zonvakantie in Frankrijk. Dat komt omdat deze regio vol staat met groene berghellingen, imposante rotsformaties en kronkelende rivieren. En dan hebben we de historische grotten en middeleeuwse kastelen nog niet eens genoemd. Voor iedereen is er wel iets te doen in de Dordogne. Wil je je eigen tijd indelen en ’s avonds zelf kokkerellen? Kies dan voor een appartement Dordogne en verblijf met TUI in een kleinschalig complex aan de rivier de Vézère. Kanoën over deze rivier is een aanrader, want op die manier kom je alle natuurlijke schatten van de Dordogne tegen.

Een historische dag in Les Eyzies-de-Tayac

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in een appartement Dordogne. Dat komt omdat het appartement van TUI in het middeleeuwse stadje Les Eyzies-de-Tayac staat. Via geplaveide straten loop je zo naar het historische Château de Commarque. Dit kasteel is tegen een groene heuvel opgebouwd en bijzonder vanwege de verschillende verdiepingen. Over historie gesproken: wist je dat de Cro-Magnonmensen vroeger in Les Eyzies-de-Tayac rondliepen? Hun sporen zijn teruggevonden in de grotten rondom het dorp en tegenwoordig kun je de rotstekeningen zelf bewonderen. Bijkomen van de indrukwekkende dag kan in het appartement in Les Eyzies-de-Tayac door een fles wijn open te trekken.