Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Appartement Kefalonia

Houd je van zon, zee en strand, maar ook van natuur en authentieke dorpjes? Dan is het Griekse eiland Kefalonia de perfecte plek voor een zonvakantie. Het eiland wordt versierd door azuurblauwe baaien en heuvels vol naaldbossen. Vanuit een appartement Kefalonia kun je het eiland op eigen tempo ontdekken. Geniet bijvoorbeeld van de zon op het strand van Lassia of bezoek de Rots van Lord Byron bij het dorpje Lakythra.

Appartement Kefalonia
  • Vliegen met TUI fly
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle appartementen Kefalonia (9)

Zonnen op schilderachtig Kefalonia

Met de azuurblauwe baaien, heuvels vol naaldbossen en pittoreske bergdorpjes is Kefalonia een van de mooiste Griekse eilanden. En ondanks de schilderachtige natuur is het eiland nog ongerept en onontdekt. Voor rustzoekers de perfecte plek voor een zonvakantie. Wil je helemaal zelf de vakantie indelen en niet ‘vroeg’ opstaan voor het ontbijt? Kies dan voor een appartement Kefalonia bijvoorbeeld in de plaats Lassi of Sarlata en begin de dag met een zelf gebakken eitje. Of ontbijt buiten de deur op een terrasje aan zee en smul van Griekse yoghurt met honing. Vervolgens kun je op het strand van Lassia, Sarlata of Svoronata genieten van de zon en het fonkelblauwe water van de Ionische Zee.

Een culturele dag in Lakythra

Ook voor cultuurliefhebbers valt er genoeg te ontdekken op Kefalonia. Bijvoorbeeld in het authentieke bergdorp Lakythra. Hier zijn de Myceense graftombes uit het Ottomaanse rijk absoluut een bezoek waard. En ook de Rots van Lord Byron doet het goed op de vakantiekiekjes. Vooral vanwege het uitzicht op de heuvels vol olijfbomen en op de blauwe Ionische Zee. Wist je dat Lord Byron hier zijn beroemde boek ‘Don Juan’ heeft geschreven? De rots is niet voor niks naar hem vernoemd. Bijkomen kan in het ruime appartement Kefalonia. Zoek ’s avonds de rand van het zwembad op, want dankzij het zeezicht zit je eerste rang voor de romantische zonsondergang.

Bekijk alle appartementen Kefalonia (9)