Sicilië

Appartement Sicilië

  1. Appartement
  2. Italië
  3. Sicilië

Altijd al eens wakker willen worden en uitkijken op de vulkaan Etna? Dan zit je in een appartement op Sicilië helemaal goed. Dit Italiaanse eiland aan de voet van de laars laat zich kenmerken door de vulkaan Etna, maar ook door de romantische baaien en eeuwenoude dorpen. Zo kun je tijdens een vakantie Sicilië de filmset van The Godfather bekijken in Savoca of vanuit het ruime appartement in Cefalú de Middellandse Zee in plonsen.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Sicilië vanaf Amsterdam en Rotterdam.

Appartement Sicilië
  • Uitzicht op vulkaan Etna
  • Appartement op Sicilië inclusief vlucht
  • Luxe appartementen direct aan het strand
  • Strandvakantie en culturele dagtrips
Bekijk alle appartementen Sicilië (14)

Appartement in Sicilië direct aan het strand

Heerlijk uitgeslapen wakker worden en vanaf het balkon uitkijken op een met pijnbomen en rotsen versierde baai? Dan zit je in een tijdens een vakantie Sicilië goed. Dit eiland ligt aan het uiteinde van de Italiaanse laars en laat zich kenmerken door langzaam aflopende stranden, diepblauwe baaien en historische dorpjes en steden. Zo kun je bij TUI een appartement op Sicilië inclusief vlucht boeken en verblijven in de populaire badplaatsen Cefalú, Giardini-Naxos en Campofelice di Roccella. Rustzoekers die willen verblijven in een luxe appartement direct aan het strand zitten goed in het 4 sterren appartement in Mazzeo. Vanuit dit elegant ingerichte appartement op Sicilië stap je zo het zachte strand op dat langzaam de Middellandse Zee inloopt. Ideaal voor een familievakantie.

Als Godfather op Sicilië

Vanwege de vele eeuwenoude stadjes die Sicilië rijk is kun je op dit eiland een strandvakantie prima combineren met het maken van culturele uitstapjes. Kies bijvoorbeeld voor een appartement Sicilië in de noordelijk gelegen stad Cefalú en je staat niet alleen zo op het privé strand, maar dankzij de shuttleservice ook in het centrum. Cefalú laat zich kenmerken door La Rocca, een hoge rots, waar de kathedraal van de stad te vinden is. Deze Il Duomo di Cefalú stamt uit de middeleeuwen en is in Arabisch-Normandische stijl gebouwd die kenmerkend is voor Sicilië. Huur ook eens een keer een auto en rijdt vanuit het appartement van TUI in bijvoorbeeld Letojanni naar Savoca. Fans van de film The Godfather zullen dit dorp vast herkennen, aangezien de stenen straatjes en Bar Vitelli het decor vormden in deze filmklassieker.

Een souvenir van Mount Etna

Een van de meeste bekende bezienswaardigheden op Sicilië is de vulkaan Etna. Wie verblijft in een appartement op Sicilië aan de oostkust, in Letojanni of Giardini-Naxos, kan vanaf het balkon uitkijken op deze grootste actieve vulkaan van Europa. Voor een kennismaking van dichtbij kun je in het dorp Rifugio Sapienza een wandelroute of de kabelbaan nemen naar de 3.000 meter hoge top. Onderweg passeer je diepe kloven en gesteente dat wat weg heeft van een maanlandschap, maar je zult ook heuse wijngaarden zien liggen. De locals laten je met alle liefde proeven van hun wijn, die je natuurlijk mee naar huis kunt nemen als souvenir na een geweldige vakantie in Italië.

Bekijk alle appartementen Sicilië (14)

Populaire bestemmingen

Taormina(1) Taormina Cefalù(6) Cefalù