Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Malta

All Inclusive Malta

  1. All Inclusive
  2. Malta

Genieten van een onbezorgd vakantiegevoel is heel eenvoudig op het dwergstaatje Malta. De eilanden van Malta liggen ten zuiden van Italië, in de Middellandse Zee, en zijn daarom ideaal voor een zonvakantie. Wie bij TUI een All Inclusive Malta boekt kan een duik nemen in de 'Blue Lagoon' of de koralen aanschouwen in Mellieha Bay. Of ga vanuit het All Inclusive hotel op excursie naar de hoofdstad Valletta.

All Inclusive Malta
  • Excursie naar hoofdstad Valletta
  • Neem een duik in de Blue Lagoon
  • Ook Ultra All Inclusive mogelijk!
  • Luxe hotels met privéstrand
  • Paradijs voor duikers

Onbezorgde strandvakantie in Malta

In de Middellandse Zee, ten zuiden van Italië, ligt het dwergstaatje Malta. Niet alleen is Malta een populaire reisbestemming dankzij het mediterrane klimaat en het glasheldere zeewater, maar ook omdat er talloze culturele bezienswaardigheden te ontdekken zijn. Wie bij TUI een All Inclusive Malta boekt kan kiezen voor een 4 sterren hotel in Mellieha Bay direct aan een zandstrand. Het strand ligt in een baai met helder water dus je kunt hier gerust een paar uur snorkelen. Voor wie echt de diepte in wil gaan kan met een lokale duikschool koers zetten naar het eiland Comino. Hier ligt de 'Blue Lagoon', waar je tot op 30 meter diepte de inktvissen, zeepaardjes en papegaaivissen kunt bekijken.

Excursie naar historisch Valletta

Malta mag vroeger dan wel in handen zijn geweest van de Engelsen, jaren daarvoor vormde het eiland het thuis van Romeinen en Arabieren. Al deze culturen hebben hun stempel gedrukt op het eiland en dat is goed te zien in de oostelijk gelegen hoofdstad Valletta. Boek bij TUI eens een All Inclusive Malta en verblijf in een luxe All Inclusive hotel met privéstrand in Sliema. Vanaf het strand kun je de naastgelegen stad Valletta zien liggen en deze met een taxiboot bereiken. Niet alleen de kalkstenen huizen zijn prachtige bezienswaardigheden in Valletta, ook de paleizen en kerken zijn prachtig. In het Grootmeesterspaleis kun je in een van de charmante binnenplaatsen een beeld van Neptunes bewonderen. Of wandel richting de Sint John's Co-kathedraal om je te vergapen aan de hand geschilderde plafonds en marmeren grafstenen in de vloer. En na een dagtrip schuif je 's avonds zo aan bij het buffet van het All Inclusive resort op Malta!

Ultra All Inclusive vakantie op Malta

De stranden op Malta mogen dan voornamelijk bestaan uit rotsplateaus, toch vind je hier vele kleine zandstrandjes waar je prima kunt zonnen. Zo staat het All Inclusive hotel in St. Paul's Bay op loopafstand van het strand in de gelijknamige baai. Het zandstrand wordt omgeven door rotsen en heeft een kleine opening naar de Middellandse Zee waardoor het lijkt alsof je in een natuurlijk zwembad plonst. Wie niet zo'n fan is van het zoute water kan in het Ultra All Inclusive hotel op Malta ook het zwembad op het dakterras in plonsen of de spa op zoeken. Overigens hoef je je niet druk te maken om het eten en de drankjes, aangezien je een perfect verzorgde All Inclusive Malta hebt geboekt!

Veelgestelde vragen Malta

Populaire vakantiebestemmingen in Malta zijn Mellieha Bay, St. Julians en Sliema

De best beoordeelde All Inclusive hotels op Malta zijn Dolmen Resort, Seashells Resort at Suncrest en LABRANDA Riviera Hotel & Spa

Seashells Resort at Suncrest is een kindvriendelijk All Inclusive hotel op Malta.  

Dolmen Resort is een duurzaam All Inclusive hotel op Malta. 

De beste reistijd naar Malta is van mei tot en met oktober. De temperaturen zijn dan tussen de 23 en 31 graden en de zon schijnt gemiddeld 10 uur per dag.