Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Appartement Cefalù

Aan de noordkant van het Italiaanse eiland Sardinië wacht een fotogeniek stadje. Kies bij TUI voor een appartement Cefalu en geniet tijdens de zonvakantie van ‘la dolce vita’. Zo wordt het ontbijt met vers gezette cappuccino en warme broodjes aan de deur bezorgd. En na een dag zonnen op het strand aan de Middellandse Zee stap je zo de Lungomare boulevard op voor een heerlijke pizza. Dat wordt smullen!

Appartement Cefalù

Op naar Sardinië. Op naar Cefalu

La dolce vita komt tot leven in een appartement in Cefalu. Hier word je wakker door de geur van vers gezette cappuccino en vers gebakken broodjes die aan de deur van de ruime villa worden bezorgd. Op het buitenterras, waar een barbecue aanwezig is, kun je in alle rust en met privacy ontbijten. En dat terwijl je in de verte de Middellandse Zee het zandstrand op hoort rollen. Zo moet een zonvakantie zijn. Oh ja, we vergeten te vertellen dat Cefalu aan de noordkant van het Italiaanse eiland Sardinië ligt. Bij TUI is de vlucht vanaf Rotterdam inbegrepen als je een appartement boekt.

Een dagje strand aan de Lungomare

Voor velen is de Lungomare de ‘place to be’ tijdens een vakantie in Cefalu. De gezellige boulevard ligt bezaaid met pizzeria’s en restaurants waar de heerlijkste pasta’s op de menukaart staan. Maar je kunt natuurlijk ook zelf een pasta carbonara in elkaar draaien in het appartement in Cefalu. Dat doe je natuurlijk wel pas aan het eind van de dag. Vanaf de Lungomare stap je namelijk zo het goudkleurige zandstrand van Cefalu op. En een dagje zonnen aan de Middellandse Zee hoort wel een beetje bij de zonvakantie. Vergeet je de zonnebrand niet?

Flaneren als een filmster

Wist je dat Cefalu geliefd is bij Italiaanse filmmakers? Het gezellige stadje dankt zijn schilderachtige decor aan de smalle straatjes, de middeleeuwse kerken en eeuwenoude huizen met rode daken. Vanuit een appartement in Cefalu flaneer je zo het fotogenieke centrum binnen. De 268 meter La Rocca rots doet dienst als herkenningspunt. Verdwalen is hier bijna niet mogelijk. En anders kun je altijd de weg vragen naar de centraal gelegen kathedraal met zijn kleurrijke plafondschilderingen en gouden mozaïeken. Je kijkt je ogen uit in Cefalu.