Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Appartement Toscaanse Kust

Het Italiaanse Toscane is een heerlijke vakantiebestemming voor gezinnen die houden van een beetje natuur, cultuur en rust. Vanuit het appartement aan de Toscaanse kust loop je gemakkelijk richting de brede stranden voor een verfrissende duik. Probeer de toren van Pisa weer recht te drukken en eet de lekkerste gelato in San Gimignano. Voor een schaduwrijke wandeling ga je naar het Monterufoli-Caselli natuurpark.

De goudgele stranden van Toscane

De Toscaanse kust biedt al jaren de nodige verkoeling aan toeristen en de lokale bevolking. En hoe kan het ook anders; de goudgele stranden zijn breed, kindvriendelijk en het water van de Tyrreense Zee is schoon en koel. Vanaf het appartement aan de Toscaanse kust loop je zo deze prachtige stranden tegemoet. Spreid je handdoek om van de zon te genieten of duik het water in. Even een pauze van de zon? Breng een bezoek aan het prachtige natuurpark Riserva Naturale di Monterufoli-Caselli. Wandel over de glooiende heuvels tussen de eikenwouden door. Het gebied beschikt over vele watervallen en riviertjes waar kristalhelder water doorheen stroomt.

De Middeleeuwse stad San Gimignano

Toscane kenmerkt zich ook door de vele cultuursteden zoals Pisa. Binnen een halfuur rijden bevind je je in deze welbekende stad. En als je dan in de stad Pisa bent, dan mag de nóg bekendere ‘toren van Pisa’ niet ontbreken op je vakantiefoto’s. Wandel over het Piazza del Duomo en zie met eigen ogen hoe scheef de toren echt staat. Maar ook in de binnenlanden van Toscane liggen verborgen parels. Daar is San Gimignano er één van. Sinds de Middeleeuwen is het aanzicht van de stad nagenoeg niet veranderd. Al in de verte zie je de eeuwenoude torens boven de heuvels uitsteken. Wandel tussen de zandkleurige huizen door en je vergeet dat we in de 21e eeuw leven. Voor een waanzinnig uitzicht over Toscane, beklim je de . Deze 54 meter hoge toren heeft maar liefst 218 treden, maar is voor iedereen goed te beklimmen.

Bekijk alle appartementen Toscaanse Kust (4)