Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Malta

Appartement Malta

  1. Appartement
  2. Malta

Het dwergstaatje Malta is voor waterliefhebbers de 'place to be'. Dit rotsachtige eiland in de Middellandse Zee wordt omgeven door kraakhelder water, scheepswrakken en riffen waardoor duikers van over de hele wereld hier graag hun sport beoefenen. Wie liever boven water blijft kan vanuit een appartement op Malta alle kanten op. Bewonder de bezienswaardigheden in Valletta met een lekkere Pastizzi in de hand of ontspan op het strand van Bugibba.

Een duik in het heldere water van Malta

Voor waterliefhebbers is het dwergstaatje Malta een paradijs op aarde. Deze eilandengroep ten zuiden van Italie kent een grillige kustlijn die wordt omgeven door het kraakheldere water van de Middellandse Zee. Vanwege het feit dat het water rondom Malta zo helder is én omdat er vele scheepswrakken voor de kust liggen, is het eiland een geliefde duikstek. Wie bij TUI kiest voor een appartement op Malta kan verblijven in de stad Sliema en het ondiepe rif dat hier te vinden is bewonderen. 

Zonnen langs de rotsachtige kust

Wie liever boven water blijft om te genieten van de zonnestralen tijdens een zonvakantie Malta kan zijn hart ophalen in de plaats Bugibba. Malta is een rotsachtig eiland met weinig zandstranden, maar in Bugibba ligt een klein zandstrand waar je je voeten in het zand kunt steken. Het strand is trouwens erg bijzonder omdat het roze van kleur is. Tijdens een verblijf in een appartement op Malta kun je ook kiezen voor een 4 sterren appartement in de bruisend badplaats St. Julians. Deze stad is gelegen aan 4 baaien en kent vele rotsplateaus waar je op kunt zonnen of vanaf kunt springen voor een verkoelende duik. Overigens beschikt het appartement over een dakterras met zwembad vanwaar je een weids uitzicht hebt over de Middellandse Zee.

Engelse invloeden op Malta

Malta was vroeger in handen van de Engelsen en nog altijd zijn er op het eiland vele Engelse invloeden zichtbaar. Zo bevinden zich in de stad Sliema vele prachtige woningen in Victoriaanse stijl. Toch is de plek op Malta voor het bekijken van bezienswaardigheden de hoofdstad Valletta. Vanuit Sliema kun je met een catamaran naar Valletta varen en hier het Grootmeesterpaleis bewonderen. Het paleis is van binnen geheel versierd met fresco's die erg indrukwekkend zijn. Wie geen zin heeft om te koken in het appartement op Malta kan in de sfeervolle steegjes van Valletta de populaire snack van Malta proberen, Pastizzi. Dit gevulde bladerdeeg broodje gaat perfect samen met de Maltese frisdrank Kinnie. Zo proef je tijdens een zonvakantie van het goede leven in Malta.

 

Bekijk alle appartementen Malta (5)