Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Vakantie St. Julians

Kies voor een vakantie St. Julians en vertrek naar een tropisch stukje Engeland. St. Julians is een badplaats op het eiland Malta dat ooit bij Engeland hoorde. Hier alleen geen regen, maar zon en azuurblauwe baaien. Bij een restaurant op de kade bij Spinola Bay is het dan ook goed toeven met een glas wijn. Zoek vervolgens de uitgaanswijk Paceville op voor een nacht vol dans en cocktails of ontspan in het luxe hotel van TUI.

Vakantie St. Julians
  • Badplaats op Malta
  • Duikersparadijs op Malta
  • Rotsachtige baaien
  • Bruisende wijk Paceville

Last minute St. Julians

Vertrek volgende week nog naar het een van de kleinste landen van Europa: Malta. Eenmaal aangekomen op het vliegveld is het nog ongeveer 20 minuten rijden naar het luxe 5 sterren hotel in St. Julians, gelegen direct aan de Middellandse Zee. Via de rotsblokken trap kun je een duik in het heldere water nemen. Het water is hier zo helder, dat je zelfs vanaf het dakterras van het hotel van TUI de bodem kan zien.

Naast waterpret kun je tijdens een Last Minute in St. Julians ook het bruisende uitgaansleven verkennen. In de wijk Paceville bevinden zich vele discotheken, zoals Axis en Coconut Groove, waar je tot in de late uurtjes kan feesten. Wie het liever wat rustiger aan wil doen tijdens een vakantie op Malta, kan een film gaan kijken in het bioscoopcomplex van Eden Cinemas direct naast Baystreet. Dit is de grootste bioscoop van Malta met in totaal maar liefst 17 zalen.

Zonnen op Malta

Een stukje Engeland, maar dan onder de zon. Zo kun je Malta het best omschrijven. Het eiland ligt in de Middellandse Zee tussen Italië en Afrika in. Van mei tot oktober schijnt de zon volop en is bijkleuren verzekerd. Vergeet je niet de zonnebrand mee te nemen? De meest bruisende badplaats op het eiland is St. Julians. Een hip uitgaansleven, een azuurblauwe baai en een fijn zandstrand; samen vormen ze de ingrediënten voor een vakantie St. Julians.

De azuurblauwe baaien van St. Julians

Eerlijk is eerlijk; dat we het hebben over een azuurblauwe baai klopt niet helemaal. St. Julians heeft er namelijk meerdere. Voor zonaanbidders is St. Georges Bay ‘the place to be’. Dat komt door het fijne zandstrand dat hier te vinden is. St. Julian’s Bay, die overgaat in Spinola Bay, is vooral ’s avonds erg gezellig. De restaurants op de kade openen dan hun deuren en serveren verse vis. En heerlijke wijn. Het uitzicht op de dobberende vissersbootjes en de zon die langzaam de Middellandse Zee in zakt zorgen samen voor een romantische avond tijdens de vakantie St. Julians.

Het uitgaansleven van St. Julians

Natuurlijk kun je na het dineren aan zee het luxe hotel van TUI opzoeken. Neem nog een afzakkertje op het dakterras of geniet van een ontspanningsmassage in de spa. Maar de wijk Paceville opzoeken en feesten tot in de late uurtjes mag eigenlijk niet ontbreken tijdens een vakantie St. Julians. Het is niet voor niks dé partystad van Malta. De uitgaanswijk ligt tussen de twee baaien in en wordt versierd door cocktailbarretjes, discotheken en cafés. Of je nu van rock houdt, wilt dansen op opzwepende muziek of lekker wilt loungen; in St. Julians kan het allemaal.

Duiken bij Malta

Wist je dat Malta bekend staat als duikparadijs? Het zeewater rondom het eiland is kraakhelder en herbergt scheepswrakken en heuse grotten en ravijnen. Omdat je tijdens de vakantie St. Julians in de meest centrale badplaats verblijft is een duikexcursie zo gemaakt. Ga bijvoorbeeld mee naar de duikplek van het Madonna statue en spot octopussen, barracuda’s en murenes. Het beeld van Maria staat in een grot op 18 meter diepte. Avontuur verzekerd. Gelukkig kun je in het luxe 4 sterrenhotel van TUI opdrogen en bijkomen op het privéstrand.