Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantiedromen

Samen kijken we vooruit naar zonnigere tijden. Gelukkig is het ook later in het jaar op veel bestemmingen nog heerlijk weer. Of je nu de kust van de Middellandse Zee opzoekt, of wat verder vliegt naar de witte stranden van Curaçao.

Het winteraanbod staat voor je klaar. Lekker languit genieten van de winterzon, de mooiste skipistes afglijden of een heerlijk weekendje dicht bij huis ontspannen met vrienden of de hele familie. Welke vakantie je ook kiest, jouw zorgeloze vakantie is onze prioriteit.

Vakantie tijdens het coronavirus

Waar kun je nu naartoe?

Een actueel overzicht met vakantiebestemmingen waar je nu naar toe kan. Ook kun je hier doorklikken naar de maatregelen voor je vakantiebestemming. Een geldige gezondheidsverklaring is voor alle bestemmingen verplicht.

Lees meer
Kies je vakantiedroom voor deze winter

Winterzon

Heb je tijdens de winter liever zon, zee, strand? Verruil de kou voor een warme vakantie van TUI. Bekijk nu onze winterzon selectie.

Lees meer

Wintersport

Op je ski's of je snowboard door de kraakverse sneeuw van de piste af... Alleen al de gedachte aan wintersport zorgt voor dat heerlijke gevoel van voorpret. Bij TUI boek je een complete wintersportvakantie, inclusief skipas!

Lees meer

Dichtbij

Blijf je liever wat dichter bij huis? Bij TUI vind je ook een uitgebreid aanbod dichtbij vakanties, om in het najaar van een welverdiende vakantie te genieten. Bijvoorbeeld in de Belgische Ardennen, in een mooie Franse streek of gewoon in eigen land.

Lees meer

De versoepelde Omruilgarantie

In verband met het coronavirus verandert de situatie bijna elke dag, ook voor ons. Daarom willen we ons zo flexibel mogelijk naar je opstellen en mag je bij ons je vakantie kosteloos omboeken. Bijvoorbeeld naar een later moment of zelfs een andere bestemming.

Meer over de Omruilgarantie