Hallo Aruba! Bekijk ons aanbod

Vakantiedromen

Samen kijken we vooruit naar zonnigere tijden. Gelukkig is het ook later in het jaar op veel bestemmingen nog heerlijk weer. Of je nu de kust van de Middellandse Zee opzoekt, of wat verder vliegt naar de witte stranden van Curaçao.

Het winteraanbod staat voor je klaar. Lekker languit genieten van de winterzon, de mooiste skipistes afglijden of een heerlijk weekendje dicht bij huis ontspannen met vrienden of de hele familie. Welke vakantie je ook kiest, jouw zorgeloze vakantie is onze prioriteit.

Kies je vakantiedroom voor deze winter

Winterzon

Heb je tijdens de winter liever zon, zee, strand? Verruil de kou voor een warme vakantie van TUI. In ons brede aanbod aan winterzon bestemmingen vind je genoeg zon, zee en strand om de batterij weer helemaal op te laden met een shot vitamine D. Bekijk nu onze winterzon selectie.

Bekijk winterzon vakanties

Wintersport

Op je ski's of je snowboard door de kraakverse sneeuw van de piste af... Alleen al de gedachte aan wintersport zorgt voor dat heerlijke gevoel van voorpret. Bij TUI boek je een complete wintersportvakantie, inclusief skipas!

Bekijk wintersport vakanties

Dichtbij

Blijf je liever wat dichter bij huis? Bij TUI vind je ook een uitgebreid aanbod dichtbij vakanties, om in het najaar van een welverdiende vakantie te genieten. Bijvoorbeeld in de Belgische Ardennen, in een mooie Franse streek of gewoon in eigen land.

Bekijk dichbij vakanties
Winterbeleving

Fins Lapland

Het Noorderlicht, ongerepte natuur, rust & ruimte. Het land van de sauna’s, sneeuw & de Kerstman. Maar ook van de avontuurlijke sneeuwscootertochten over grote bevroren meren & door besneeuwde bossen. Of vissen in een ijswak, sleeën met husky’s & rendieren. Kortom Finland staat garant voor veel winterplezier!

Bekijk aanbod
Stedentrips

Winter in een andere stad

Een stedentrip is de ideale manier om er even tussenuit te gaan. Dat kan ook goed in de winter. In New York of Londen je kerstinkopen doen, in Berlijn of Madrid genieten van de indrukwekkende cultuur, of slenteren door de sfeervolle straten van Parijs . De donkere dagen, verlichte straten en kale bomen zorgen in veel steden voor een uiterst charmante sfeer in de wintermaanden.

Bekijk winter stedentrips

De versoepelde Omruilgarantie

In verband met het coronavirus verandert de situatie bijna elke dag, ook voor ons. Daarom willen we ons zo flexibel mogelijk naar je opstellen en mag je bij ons je vakantie kosteloos omboeken. Bijvoorbeeld naar een later moment of zelfs een andere bestemming.

Meer over de Omruilgarantie