Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Vada

Kun je niet kiezen tussen een ontspannen zonvakantie in Toscane en een strandvakantie met adembenemende zandstranden? Combineer dan beide tijdens een Last Minute Vada. Heerlijk luieren op een strandbed met uitzicht op de Tyrreense Zee. Bovendien is Vada door de zuidwestelijke wind en het aangename klimaat een ideale surfspot, dus surfliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen!

Last Minute Vada

Ontdek de paradijselijke stranden van Vada

Bij een vakantie in Toscane denk je wellicht niet direct aan paradijselijk witte stranden, maar toch is dat precies wat je tijdens een Last Minute Vada te wachten staat! Vada is een badplaats aan de Toscaanse kust en is erg populair bij toeristen en watersportliefhebbers van over de hele wereld. Bovendien zijn de stranden van Vada bekroond met een blauwe vlag, wat inhoudt dat ze schoon en veilig zijn. Zonnebaden met uitzicht op het kristalheldere water van de Tyrreense Zee en daarna een lekkere gelato halen bij een van de traditionele ijssalons, dat is pas genieten! Ook surfliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een vakantie Vada: door de zuidwestelijke wind en golven is het een ideale surfspot.

Struinen door smalle straatjes en grote steden

Even genoeg van het strand? Het appartementencomplex van TUI bevindt zich op slechts 2 kilometer van het historische centrum van Vada, ideaal toch? Dwaal door de slingerende straatjes en bewonder de Torre di Avvistamento, een indrukwekkende uitkijktoren uit de Renaissance. Zoek je liever de gezellige drukte van de grotere steden op? Stap in de auto en rijd in 45 minuten naar Pisa en maak een selfie bij de beroemde scheve toren. Ook Lucca is een echte aanrader. Deze bruisende stad bevindt zich op slechts een uurtje rijden van Vada. Lucca is een rijke stad met een heleboel indrukwekkende bezienswaardigheden die je ook buiten de musea kunt bewonderen.