Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Camping Baia Domizia

De 4 sterren camping van TUI in Baia Domizia ligt direct aan de gouden Italiaanse kust van de Tyrreense Zee. Dobber met een luchtbed op het azuurblauwe water of duik het zwembad in op het tropische zwembadcomplex. Ook uitstapjes naar nabij gelegen steden zijn aanraders. Proef een echte pizza margherita in Napels, dat op een uur rijden van de camping van TUI ligt. Of slenter door het oude centrum van de historische stad Gaeta.

Camping Baia Domizia

Kamperen aan zee in Baia Domizia

Op circa een uur rijden van het Italiaanse Napels ligt de 4 sterren camping in Baia Domizia in de gelijknamige toeristische kustplaats. De luxe camping is direct gelegen aan het gouden zandstrand van de Tyrreense Zee. Zwemmen in de zee of in het tropische zwembadcomplex, aan waterpret en verkoeling is geen gebrek. Als het zonnen of zwemmen je even te veel wordt loop je vanaf het strand of zwembad zo terug naar de stacaravan. De vele dennenbossen bakenen de omgeving af en zorgen voor voldoende schaduw op de camping van TUI.

Pizza margherita eten in Napels

Wie aan Italië denkt, denkt aan pizza. Vanaf de camping in Baia Domizia maak je eenvoudig een uitstapje naar de havenstad Napels, dat op een uur rijden ligt. Proef hier de originele pizza margherita. Deze pizza werd er ontdekt en is dan ook de culinaire trots van de stad. Meer de andere kant op ligt de prachtige kuststad Gaeta, op drie kwartier rijden. Deze historische stad ligt op een hooggelegen punt van het schiereiland in de Golf van Gaeta. Vanaf het 10 meter hoge Mausoleum van Lucius Munatius Plancus uit 22 voor Christus heb je een prachtig uitzicht over het oude stadsgedeelte. Ook indrukwekkend is het 12e-eeuwse Castello Aragonese, met een oppervlakte van in totaal circa 14.000 vierkante meter.