Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping Tar

Tar is de ideale vakantiebestemming voor wie een kampeervakantie wil combineren met een stedentrip. Vanuit deze kustplaats in Istrië wandel je zo naar het lange kiezelstrand aan de Adriatische Zee waar je gebruik kunt maken van verschillende watersportmogelijkheden zoals zeilen, waterfietsen en duiken. Maar ook de eeuwenoude stad Poreč ligt vlakbij. Vanaf de camping in Tar sta je binnen een uurtje fietsen voor de Tempel van Neptunus.

Strandvakantie in Tar

Tar is een kustdorp aan de kust van Istrië niet ver van Poreč in Kroatië. Vanaf een camping in Tar, direct aan zee gelegen, wandel je zo het 3 kilometer lange kiezelstrand op. Hier kun je een verfrissende duik nemen in de helderblauwe Adriatische Zee. Of ga tijdens een familievakantie een middag kanovaren of waterfietsen met de kids. Ook ga kopje onder om samen met de duikers van het 'Zeus Faber Diving Center' de kleurrijke onderwaterwereld te ontdekken.

De oude stad Poreč

De camping van TUI is tevens de ideale uitvalsbasis voor een stedentrip Poreč. Om bij deze van oorsprong Romeinse stad te komen kun je een fiets huren op de camping in Tar. In slechts 40 minuten fietsen ben je in het oude centrum. Poreč is een fascinerende stad van ruim 2.000 jaar oud en is rijk aan historische bezienswaardigheden. Een van de opvallendste trekpleisters is de Sint-Eufrasiusbasiliek, een van de mooiste voorbeelden van vroegchristelijke Byzantijnse bouwkunst in Europa. Wie nog verder terug in de tijd wil, kan de ruïnes van de Romeinse Tempel van Neptunus bewonderen, gebouwd net na het begin van onze jaartelling.

Bekijk alle campings Tar (1)