VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen

Een zonovergoten maar toch goedkope vakantie? Dat kan met een Last Minute augustus van TUI. Je geniet dan van de bruisende gezelligheid van de zomervakantie, maar wel extra voordelig. Boek een van de goedkope Lastminutes augustus van TUI en wie weet lig je volgende week al op je ligbed bij het strand. Bovendien is een Last Minute eind augustus, wanneer het hoogseizoen ten einde loopt, in veel gevallen nóg voordeliger.

Last Minute in augustus op zonvakantie

Het is begin augustus en de zomervakantie is in volle gang. Heb je nog geen vakantie geboekt? Bekijk dan snel het aanbod goedkope last minutes van TUI in augustus. En voor je het weet sta je met je voeten in het zand aan een van de Costa’s tijdens een zonvakantie in Spanje. Of je bestelt een Souvlaki en Ouzo bij een taverna op een idyllisch eiland in Griekenland. Tijdens een Last Minute in augustus aan de zonovergoten kust van Turkije geniet je van al het heerlijks dat je All Inclusive hotel te bieden heeft. Met temperaturen rond de 30 graden en vaak de meeste zonuren van het jaar is werken aan je kleurtje tijdens je Last Minute zonvakantie augustus kinderspel.

Een goedkope verre vakantie in augustus

Altijd al eens een verre reis willen boeken? Met een Last Minute in augustus komt die droom ineens een stuk dichterbij. Kijk ook eens naar een goedkope Last Minute eind augustus. Het hoogseizoen loopt dan ten einde en dat scheelt in de prijs. Misschien lig je dus voor ‘hetzelfde geld’ binnenkort op je ligbed aan de kraakheldere Caribische Zee op ‘dushi’ Curaçao. Kies hier bijvoorbeeld voor het luxe TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort: niet alleen is dit een duiklocatie van formaat, je staat vanuit je comfortabele bungalow ook nog eens in ‘no time’ ook bij de highlights van Willemstad. Of ontdek het wonderlijke Indonesische eiland Bali tijdens een voordelige vakantie in augustus. Naast fantastische bountystranden ontdek je hier op de klanken van de ‘Gamelan’ tropisch regenwoud en boeddhistische tempels.
 

Populaire bestemmingen augustus