Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping Coma-Ruga

De Spaanse badplaats Coma-Ruga is de ideale plek voor een zonnige kampeervakantie vol culturele uitstapjes. Op een uur rijden van de camping in Coma-Ruga ligt Barcelona. En ook het historische Tarragona, met de Romeinse schatten, ligt op rij-afstand. Bijkomen van het sightseeing doe je op het goudkleurige Platja Vendrell aan de Middellandse Zee. Dit strand ligt nabij de 4 sterrencamping in Coma-Ruga dus je bent er zo.

Kamperen in het Spaanse Coma-Ruga

Op een uur rijden van Barcelona is de camping in Coma-Ruga de perfecte uitvalbasis voor een culturele zonvakantie in Spanje. Want ook de Romeinse stad Tarragona ligt op rij-afstand. Coma-Ruga zelf dankt zijn gezicht aan de goudkleurige stranden en de pittoreske jachthaven. De 4 sterrencamping van TUI wordt door een brede boulevard en een rij appartementencomplexen gescheiden van Platja Vendrell. Het is dan ook maar een paar minuten lopen om het strand te bereiken. Geniet hier overdag van de zon en het diepblauwe water van de Middellandse Zee. ’s Avonds zorgen de tapasbarretjes in de omgeving van de camping in Coma-Ruga voor vermaak.

De schatten van Barcelona & Tarragona

Tijdens de kampeervakantie in Coma-Ruga mag een bezoek aan Barcelona niet ontbreken. Na de uur durende autorit verwelkomen bekende bezienswaardigheden als de Sagrada-Familia kathedraal en het Camp Nou stadion je in deze stad. De benen strekken doe je door langs de terrassen en winkeltjes op de Las Ramblas boulevard te flaneren. Ben je meer een liefhebber van historische monumenten die echt eeuwenoud zijn? Rijd van de camping in Coma-Ruga dan naar Tarragona. Hier zorgen de Romeinse monumenten uit de Oudheid, zoals het amfitheater en de stadsmuren, voor indrukwekkende vakantiefoto’s. Zijn de kids mee? Bezoek in Tarragona dan het waterpark PortAventura.

Bekijk alle campings Coma-Ruga (2)