Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Rijn

Groene heuvels waar de bekende Riesling wijn vandaan komt, fotogenieke stadjes met typisch Duitse vakwerkhuizen en pretparken zorgen voor vermaak tijdens een Last Minute Rijn. De fotogenieke Duitse regio ligt op een paar uur rijden van Nederland en is daardoor de ideale bestemming voor een weekendje weg. Zie je jezelf al over de rivier varen met een goed glas wijn? Of de achtbanen testen in pretpark Phantasialand?

Vermaak aan de Duitse Rijn

Op maar een paar uur rijden van Nederland kom je terecht in een schilderachtige Duitse regio. Glooiende hellingen waar de Riesling wijn verbouwd wordt, middeleeuwse stadjes met traditionele vakwerkhuizen en spannende attractieparken verwelkomen je. Met de Rijn als waterweg die al kronkelend door het pittoreske landschap stroomt. Kies dit weekend voor een Last Minute Rijn en rijdt de prachtige regio binnen. Neem ook gerust de kinderen mee, want pretpark Phantasialand ligt in de Rijn-regio. Bij TUI kun je zelfs verblijven in een luxe hotel naast dit pretpark in Duitsland.

De gezichten van St. Goar

Een van de meest fotogenieke plekken langs de Rijn is het dorpje St. Goar. Dat heeft alles te maken met de klinkerstraatjes met aan weerszijden Duitse vakwerkhuizen. Al helpen Burcht Rheinfels en de ligging aan een groene heuvel ook een handje mee. Op een terras aan de Rijn is het goed toeven met een glas Riesling. Maar ook een boottocht over de Rijn, waarbij je de 132 meter hoge Loreley rots passeert, is een aanrader. Bijkomen doe je ’s avonds in het hotel van TUI. Hier dineer je tijdens de Last Minute Rijn op het terras met rivierzicht. Zie je jezelf al zitten tijdens zonsondergang?

Bekijk alle Last Minutes Rijn (16)