COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

Bookingsite na bookingsite heb je afgespeurd, maar continu loop je vast op een hotel boeken met iDEAL. Dat kan namelijk niet. Alleen een creditcard is mogelijk. Gelukkig kun je bij TUI wel een hotel boeken zonder creditcard en frustraties. Voor je het weet is het boekingsproces afgerond en kan de voorpret beginnen. Wordt het een culturele stedentrip in een comfortabel hotel? Of een tropische zonvakantie in een luxe resort?

Hotel boeken met iDEAL

Heb je net een leuk hotel gevonden, kun je alleen met creditcard betalen. Super vervelend, want die heb je helemaal niet. Daar gáát je stedentrip. Gelukkig kun je bij TUI altijd een hotel boeken met iDEAL. En dat zonder extra kosten. Makkelijk en goedkoop. Voor je het weet rijd je richting België voor een weekend Antwerpen of vlieg je naar Barcelona voor een zonnig weekend weg. Duurt het nog langer dan 6 weken voordat je vertrekt? Dan betaal je eerst alleen de aanbetaling van 15%. Al je spaargeld opnemen is dan nog niet nodig.

Hotel boeken zonder creditcard

Een hotel boeken zonder creditcard in tropische landen onmogelijk? Niet bij TUI. Bij ons kun je een All Inclusive RIU hotel aan het tropische strand van Curaçao ook gerust met iDEAL betalen. En dat geldt ook voor accommodaties in Amerika, waar alles zo’n beetje betaald wordt met een creditcard. Wij hebben zelfs de regel dat áls je met een American Express creditcard betaald, dat er dan een toeslag bovenop komt. Dus zet de app van jouw bank alvast maar op je telefoon om straks meteen te betalen. Niks zo fijn om het boekingsproces snel af te ronden.

Ook interessant

Aanbiedingen

Voordelig op vakantie, dat is altijd goed! TUI heeft het hele jaar door mooie vakantie aanbiedingen, zoals vroegboekkorting en last minute korting. Bekijk direct het aanbod of lees onze tips voor de beste vakantie deals.

Bekijk het aanbod

Last Minute

Ken je dat? Uit het niets krijg je opeens behoefte aan zon, zee en strand... Je wilt eigenlijk zo snel mogelijk weg. Dat is bij TUI geen probleem. Met meer dan 1500 hotels en appartementen zit er altijd iets leuks voor je bij.

Bekijk alle Last Minutes

SMILE

Tips, avonturen en boeiende verhalen van onze bloggers over hun vakanties met TUI. Laat je inspireren en vind je ideale vakantie.

Bekijk de blog

De vakantie meteen betalen

We begrijpen dat je misschien wel lang gespaard hebt voor je droomvakantie. Die wil je natuurlijk meteen betalen zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Bij TUI kun je een hotel boeken met iDEAL en je creditcard in de portemonnee laten zitten. Fijn, want het geld wordt dan meteen afgeschreven. Zo vergeet je niet dat er een flink bedrag gereserveerd staat op je creditcard en kom je de volgende maand niet in de problemen. De voorpret kan na het boeken van een hotel met iDEAL meteen beginnen via Mijn TUI waar je toegang voor krijgt.