Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Wernigerode

Het Duitse vakwerkstadje Wernigerode is de ideale uitvalbasis voor een actieve vakantie. De stad ligt namelijk aan de rand van natuurgebied de Harz waar dichtbegroeide bossen en glooiende heuvels het landschap vormen. Tijdens een Last Minute Wernigerode kun je met de stoomtrein de 1.100 meter hoge top van de Brocken bezoeken en uitkijken over de Harz. In de winter ontdek je het romantische landschap tijdens het langlaufen.

Last Minute Wernigerode

Een actieve vakantie in Wernigerode

Reis tijdens een Last Minute Wernigerode af naar de Duitse Harz en geniet het hele jaar door van het romantische berglandschap. Wernigerode ligt aan de rand van dit natuurgebied dat bestaat uit glooiende heuvels, dichtbegroeide bossen en grillige rotskloven. In de zomermaanden kun je hier naar hartenlust wandelen. Het mooiste uitzicht heb je vanaf de top van de 1.100 meter hoge Brocken die je bereikt met de stoomtrein. Vergeet ook niet om het historische Schloss Wernigerode te bezoeken of in het centrum van Wernigerode de rijk versierde vakwerkhuizen te bewonderen. Uitrusten doe je aan het eind van de dag in het hotel of op het vakantiepark van TUI.

Langlaufen door het winterwonderland van de Harz

Zodra de eerste sneeuw valt is de Harz het best te omschrijven als romantisch. De besneeuwde bossen zouden niet misstaan in een sprookjesboek. Tijdens een Last Minute Wernigerode kun je het betoverende landschap ontdekken tijdens het langlaufen. De 10 kilometer lange Stadtwaldloipe begint voor de deur van het vakantiepark van TUI. Skiën doe je in het nabijgelegen skigebied van Braunlage waar op de 972 hoge Wurmberg 13 kilometer aan pistes klaar liggen. Bij terugkomst op het luxe vakantiepark van TUI warm je op door het subtropische zwemparadijs op te zoeken.