Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Sahl Hasheesh

In het Egyptische Sahl Hasheesh word je tijdens een last minute compleet in de watten gelegd. Het luxe 5 sterren hotel van TUI staat meteen aan een goudkleurig zandstrand met uitzicht op de Rode Zee. Neem plaats op een cabana voor een luiersessie terwijl de ober een cocktail komt brengen. Leen tijdens een last minute Sahl Hasheesh een snorkelset of haal je duikersbrevet en bewonder de koraalriffen én gezonken stad in de Rode Zee. Wát een ervaring!

Last Minute Sahl Hasheesh

Last Minute Sahl Hasheesh: pure luxe

Zie je jezelf al in een luxe cabana liggen een goudkleurig zandstrand, rieten parasols en helderblauw water het uitzicht vormen? Boek dan een last minute Sahl Hasheesh en voor je het weet wordt deze droom werkelijkheid. Sahl Hasheesh is een luxe badplaats in Egypte die grenst aan de Rode Zee. Vanwege de vele zonuren is het hier zelfs in de wintermaanden goed toeven tijdens een zonvakantie. Overnachten doe je in een luxe 5 sterren hotel waar je als vorst wordt behandeld. De ober komt namelijk met liefde een cocktail brengen terwijl je ligt te luieren in een cabana. En ’s avonds kun je je laten vertroetelen in de spa.

De wonderen van de Rode Zee

Tijdens je Last Minute Sahl Hasheesh kun je niet om de Rode Zee heen. Het kraakheldere water van deze zee is zelfs een van de eerste dingen die je ziet zodra je wakker wordt. Bij duikliefhebbers is de Rode Zee enorm geliefd. Kleurrijke koraalriffen, dolfijnen, schildpadden; grote kans dat je ze spot tijdens door je duikbril of snorkelset in de Rode Zee. Al kun je in het luxe All Inclusive hotel van TUI ook een snorkel lenen voor een kijkje onder water. Neem zeker een kijkje bij de gezonken stad van Sahl Hasheesh. In deze replica van de tempel van Horus zwemmen de meest kleurrijke vissen tussen de stenen pilaren. Een ervaring om nooit meer te vergeten!