Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Safaga

Kies voor een Last Minute Safaga en vlieg binnen een paar weken de zon en het gouden zandstrand van deze Egyptische badplaats tegemoet. Zelfs in de wintermaanden kun je hier werken aan je kleurtje. Voor de deur van het luxe TUI MAGIC LIFE resort in Safaga ligt de Rode Zee. Met een snorkel kun je de kleurrijke onderwaterwereld vol dansende koralen, schildpadden en clownsvissen bewonderen. Een onvergetelijke ervaring.

Last Minute Safaga

Luieren in zonovergoten Safaga

Een zonovergoten plek vol tropische verrassingen is misschien wel de beste omschrijving van Safaga. In deze Egyptische badplaats aan de Rode Zee schijnt de zon het hele jaar door. Hier kun je zelfs in de wintermaanden zonnen op het gouden zandstrand. Ben je niet aan tijd gebonden? Boek dan een Last Minute Safaga en voor je het weet steek je je tenen in het warme zand. De rieten parasols beschermen je tegen de meest felle zonnestralen. Verken tijdens een Last Minute Safaga ook het authentieke Egypte tijdens een bezoek aan Safaga Old Market. Geniet van de rustieke sfeer waar massatoerisme nog niet bestaat en sla je slag bij de talloze winkeltjes en kraampjes waar onder meer kandelaars en kleurrijke stoffen worden verkocht. Overnachten doe je in een luxe 5 sterren hotel aan het strand. In het TUI MAGIC LIFE resort in Safaga smul je de hele dag van Egyptische lekkernijen en zorgen de glijbanen in het zwembad voor waterpret.

Duiken in de Rode Zee

Over waterpret gesproken: in Safaga ligt de Rode Zee aan je voeten. Het kraakheldere water, de ongerepte koraalriffen en het kleurrijke onderwaterleven zorgen ervoor dat de Rode Zee een duikparadijs is. Ga tijdens een Last Minute Safaga mee op duikexcursie naar het scheepswrak Salem Express en bewonder de gestreepte clownsvissen. Of leen in het luxe resort van TUI een snorkel en ga zwemmen in het koraalrif dat voor de deur van het hotel ligt. Met een beetje geluk zie je onder water schildpadden en zeepaardjes voorbij zwemmen. Aan het eind van de dag schuif je in het hotel zo aan bij het diner en proef je onder andere van de Egyptische Koshari.