Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Last minute Na'ama Bay

Zonliefhebbers en duikfanaten opgelet! Het is tijd voor een zonovergoten Last Minute naar Na’ama Bay! Zonnebaden op een van de vele stranden, de onderwaterwereld van de Rode Zee ontdekken en volop winkelen en culturele bezienswaardigheden bezoeken. Klinkt dit niet paradijselijk? In deze badplaats van de Egyptische stad Sharm-el-Sheikh beleef je de Last Minute-vakantie van je dromen. En natuurlijk hoort daar een luxe 5 sterren hotel mét All Inclusive bij. Staan de koffers al klaar?

Last Minute Na'ama Bay

Een Last Minute duikvakantie in de Rode Zee

Tussen de Rode Zee en de beroemde Sinaïberg ligt de bekendste badplaats van Egypte: Na’ama Bay. Het bruisende stadscentrum van Sharm-el-Sheikh kenmerkt zich tot goudgele langgerekte stranden aan de knalblauwe Rode Zee. Ook vind je hier een lange winkelpromenade met tal van leuke souvenirsshops, restaurants en bekende nachtclubs als Pacha, waar regelmatig wereldberoemde deejays draaien. Een heerlijke bestemming dus voor een Last Minute-strandvakantie in Egypte! Maar ook voor duikliefhebbers is een Last Minute Na’ama Bay een échte aanrader. De prachtige onderwaterwereld van de Rode Zee is al jaren een geliefde bestemming voor een duikvakantie. Trek de snorkel en duikflessen maar aan en ontdek de mooiste ongerepte koraalriffen en tropische vissen als keizersvissen, roggen en rifhaaien. In Na’ama Bay zitten zo’n twintig duikscholen die je graag begeleiden tijdens de duik van je leven. Ook voor snorkelaars is hier van alles te zien. Je krijgt geen genoeg van al die prachtige kleuren!

Zonnebaden en culinair genieten in alle luxe

Tijdens een Last Minute Na’ama Bay draait het natuurlijk allemaal om ontspannen. En dat kun je prima doen in de luxe 5 sterren hotel van TUI! Met prachtige zwembaden, privéstranden én uitstekende restaurants beleef je hier een relaxte vakantie in Egypte. Je verblijft hier All Inclusive en smult de hele dag door van de lekkerste hapjes. Bestel bijvoorbeeld Egyptische mezze: kleine gerechten als dolmades, falafel, hummus en pitabrood. Een aanrader tijdens een romantische Last Minute Na’ama Bay met je geliefde! Ben je voldoende uitgerust in de Egyptische zon? Dan is het tijd voor culturele bezienswaardigheden! Vanuit het luxe resort in Na’ama Bay boek je bijvoorbeeld een excursie naar het Sint Catharinaklooster in de Sinaïwoestijn, het oudst bewoonde klooster ter wereld. En natuurlijk klim je naar de top van de Sinaïberg waar Mozes de Tien Geboden ontving van God. Het is even doorstappen, maar het uitzichtover de Rode Zee maken de tocht meer dan waard! Maar natuurlijk kun je ook op de rug van een kameel naar boven, je bent ten slotte op een ontspannen Last Minute in Na’ama Bay!