Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Lapland

Op de valreep op wintersportvakantie, maar wil je wel zeker zijn van sneeuw? Boek dan een Last Minute Lapland. Dan reis je namelijk naar de noordelijkste regio in Finland. Skiën doe je onder andere in skigebied Ruka & Kuusamo. Maar het leukste is dat je in Lapland op zo veel manieren van de sneeuw kunt genieten. Ga bijvoorbeeld touren op een sneeuwscooter of boek een huskysafari, hét hoogtepunt van je vakantie.

Last Minute Lapland

Magische Last Minute Lapland

Met een Last Minute Lapland staat je een magische wintervakantie te wachten. De regio Lapland vind je in het noorden van Finland. De skigebieden van Levi & Ylläs, Ruka & Kuusamo, Saariselkä & Inari, Iso Syöte en Rovaniemi zijn allemaal even sneeuwzeker en ideale bestemmingen voor zowel beginnende als meer ervaren wintersporters. Kies bijvoorbeeld voor een 4 sterren appartement van TUI in Ruka. Je kijkt er uit op tientallen besneeuwde naaldbomen en het meer van Talvijärvi. In een klein kwartier wandel je al naar de skiliften en voor je het weet sta je al op de pistes van skigebied Ruka & Kuusamo.

Sneeuwexperience in Lapland

Een Last Minute Lapland is zo veel meer dan een wintersport. Zo kun je bijvoorbeeld op huskysafari, een rendierenfarm bezoeken of cruisen met de sneeuwscooter. Tijdens een vakantie in Lapland is de huskysafari echter een must. Je trekt eropuit met een slee en een handvol enthousiaste honden. Het plezier van de husky's wanneer ze door het schitterende winterlandschap stuiven werkt beslist aanstekelijk. En ga je voor de complete sneeuwexperience? Dan mag een noorderlichtexcursie niet ontbreken. Hoewel het natuurlijk nooit 100% zeker is of je het mystieke, groene lichtschijnsel gaat zien, is de tocht op sneeuwschoenen vanuit Saariselkä al een ervaring op zich.