Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Last Minute Haute Savoie

Een Last Minute Haute Savoie is altijd een goed idee. Vooral als je graag actief bent in de buitenlucht is dit departement in Oost-Frankrijk een droombestemming. Je ontdekt er ongerepte natuurgebieden met 8.000 kilometer wandelroute en 18 skigebieden. Dankzij de inbegrepen skipas kun je bijvoorbeeld in Chamonix of La Clusaz naar hartenlust skiën. En voor een onvergetelijke ervaring tippen we de GR-wandelroute rondom de Mont Blanc.

Haute Savoie voor actievelingen

Een Last Minute Haute Savoie is gemaakt voor actievelingen. Dit departement ligt in het oosten van Frankrijk, op de grens met Zwitserland en Italië. Je vindt er ruige Alpenrotsen, uitgestrekte weiden, meren - zoals dat van Annecy-, pittoreske dorpen, steden en natuurgebieden. Een waar wandel- en fietswalhalla, dus. In heel Haute Savoie slingert maar liefst 8.000 kilometer wandelroute, vervelen zul je je deze vakantie met TUI zeker niet.

Wandelen bij de Mont Blanc

Het icoon van Haute Savoie is de Mont Blanc. De 4.810 meter hoge Alp is de hoogste van Europa en een must-see tijdens je vakantie. Wanneer je met TUI verblijft in een appartement in het bekende dorp Chamonix, kun je dagelijks genieten van het uitzicht op de berg. In de zomer wandel je er over de GR Tour de Mont Blanc, een langeafstandsroute rondom de Mont Blanc. En in de winter verken je hier skigebied Chamonix-Mont Blanc met zijn 169 kilometer skipiste, inclusief onvergetelijk uitzicht.

18 skigebieden in Haute Savoie

Een Last Minute Haute Savoie brengt je naar een skiparadijs van formaat. Het departement beschikt namelijk over 18 skigebieden. Een deel daarvan is zelfs met elkaar verbonden. Kies bijvoorbeeld voor een appartement in La Clusaz. Dit is een knus dorp vol bergchalets aan de voet van het 2.400 meter hoge Aiguille-massief. Het heeft een eigen skigebied met 132 kilometer skipiste, waar je dankzij de inbegrepen skipas van TUI 6 dagen lang naar hartelust kunt skiën.

Bekijk alle Last Minutes Haute Savoie (5)