Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Marina di Pietrasanta

Een Last Minute Marina di Pietrasanta betekent volop genieten onder de Toscaanse zon. Deze badplaats met Italiaanse flair vind je aan de westkust van Italië, net boven Viareggio. Reken maar dat je hier op het zandstrand heerlijk ontspant. Parasols, strandstoelen en paviljoens voorzien namelijk in alle gemakken. Bezoek ook het kunstenaarsstadje Pietrasanta. In dit openluchtmuseum vol moderne kunst kijk je vast je ogen uit.

Last Minute Marina di Pietrasanta
Bekijk alle Last Minutes Marina di Pietrasanta (4)

Marina di Pietrasanta: zorgeloos in de zon

Met een Last Minute naar Marina di Pietrasanta ervaar je het beste van de Toscaanse Kust. Deze mondaine badplaats ligt tussen Forte dei Marmi en Viareggio, aan de westkust van Italië. Achter de oude dorpskern van Pietrasanta steken de uitlopers van de Apuaanse Alpen groen af tegen de strakblauwe hemel. Marina di Pietrasanta is alles wat je je voorstelt bij een Toscaanse badplaats. Het zandstrand is voorzien van alle gemakken: talloze parasols, strandstoelen en paviljoens. Hier kun je zorgeloos zonnen en zwemmen in de Tyrreense Zee. Kies je hier voor een hotel van TUI? Dan kun je zelfs lopend naar het strand, wel zo handig!

Pietrasanta, een kunstzinnig openluchtmuseum

Bezoek tijdens een last Minute in Marina di Pietrasanta zeker het stadje Pietrasanta. Dit ligt iets verder landinwaarts, aan de voet van de Apuaanse Alpen. Je bereikt het vanaf de accommodatie van TUI binnen 10 minuten. Pietrasanta is een kunstenaarsstadje met een 'bohemian' sfeer die doet denken aan Ibiza. Nergens aan de Toscaanse Kust vind je zo veel galeries als hier. De straten rond het Duomo-plein zijn in de zomer een openluchtmuseum vol moderne beeldhouwwerken. Kunstliefhebbers kijken hier hun ogen uit. Ben je na al die kunst toe aan pauze? Zoek dan een gezellig terras uit op het Piazza Duomo voor een kopje espresso.

Bekijk alle Last Minutes Marina di Pietrasanta (4)