Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute San Teodoro

Op het Italiaanse eiland Sardinië is de badplaats San Teodoro de ideale plek voor paradijselijke zonvakantie. Dat komt omdat de stad omringd wordt door parelwitte stranden en helderblauwe baaien. Tijdens een Last Minute San Teodoro is het goed toeven op het 5 kilometer lange Cinta strand. Maar ook in het autovrije centrum kun je heerlijk ontspannen. Bijvoorbeeld met een goed glas wijn bij een van de terrassen.

Zonnen in paradijselijk San Teodoro

Een strandenparadijs is de beste manier om San Teodoro te omschrijven. Deze badplaats op het Italiaanse eiland Sardinië wordt dan ook omringd door 18 verschillende stranden en baaien. En allemaal hebben ze een paradijselijk uiterlijk van parelwit zand, helderblauw water en grillige rotsformaties. Tijdens een Last Minute San Teodoro schiet je dan ook jaloersmakende vakantiekiekjes. Bij TUI verblijf je tijdens de zonvakantie in een luxe hotel of appartement nabij het La Cinta strand. Dankzij zijn 5 kilometer aan lengte is er altijd wel een plekje te vinden op dit witte zandstrand. Ben je meer een rustliefhebber? Zet dan koers naar een van de verborgen baaitjes.

Een sfeervolle avond op Sardinië

Ook in de namiddag is er genoeg te doen tijdens een Last Minute San Teodoro. Zo vind je achter het strand de lagune Stagno di San Teodoro waar regelmatig flamingo’s worden gespot. Vooral tijdens zonsondergang kun je hier heerlijk wandelen en schitterende luchtfoto’s maken. Zodra de zon onder is komt het autovrije centrum van San Teodoro tot leven. Geniet van een goed glas wijn bij een van de terrassen of loop een rondje over de markt en proef van de Sardijnse Pecorino kaas. Ben je een cultuurliefhebber? Dan is een bezoek aan de historische stad Olbia, met zijn archeologische opgravingen en eeuwenoude kerken, een aanrader.

Bekijk alle Last Minutes San Teodoro (3)