NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Savona

Pastelkleurige huizen, luxe jachten en een sfeervol middeleeuwse centrum vormen de ingrediënten van een last minute Savona. Deze Italiaanse havenstad aan de Ligurische Zee is een geliefde stop onder cruiseschepen. In de La Vecchia Darsena kun je dan ook imposante jachten bekijken. Cultuurliefhebbers kunnen de elegante paleizen in het centrum van de stad bewonderen. Bijkomen doe je in het hotel met privéstrand.

Last Minute Savona

Een luxe zonvakantie in het mondaine Savona

Dankzij het schilderachtige, middeleeuwse centrum is de Italiaanse havenstad Savona een geliefde stop onder cruiseschepen. Maar de stad aan de Ligurische Zee is tijdens een last minute Savona ook te bereiken met de auto. Zodra je aan komt rijden zullen de pastelkleurige huizen en luxe jachten in de La Vecchia Darsena haven meteen in het oog springen. Bij TUI verblijf je tijdens de autovakantie Savona in een luxe 4 sterren hotel met privéstrand. De ideale plek om even bij te komen van de lange reis. Neem een duik in het diepblauwe water van de Ligurische Zee of loop meteen naar de jachthaven van Savona om op een terras van goede wijn en verse vis te proeven.

Sightseeing in het middeleeuwse centrum van Savona

Cultuurliefhebbers kunnen vanuit de haven van Savona met een voetgangersbrug de geplaveide straatjes in het middeleeuwse centrum in lopen. Vooral de vierkante Torre di Leon Pancaldo met zijn kantelen en klok zal meteen opvallen. Deze toren is dan ook het symbool van Savona. Wandel tijdens de last minute Savona zeker eens naar de St. Johannes de Doper kerk om de romantische, barokke versieringen te bewonderen. Of om de elegante paleizen rondom de kerk te bekijken. Bijkomen van het sightseeing doe je op een van de sfeervolle pleinen in Savona. Met een pizza margherita op tafel is het typisch Italiaanse plaatje compleet.