NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Val di Fassa

Puur genieten, dat is een vakantie in het Italiaanse bergdal Val di Fassa. Laat je betoveren door de enrosadira; de prachtige zonsondergang in Trentino. Beleef onvergetelijke wandelingen over weiden en door bossen. Of maak een fietstocht door ’s werelds grootste en meest uitdagende skigebied. Een dag heerlijk ontspannen kan in een van de kuuroorden waar Val di Fassa om bekend staat.

Last Minute Val di Fassa

Veelzijdige vakantie in Val di Fassa

Val di Fassa is een Italiaans bergdal; een parel gelegen in het noordoosten van de provincie Trente in het hart van de Dolomieten, grenzend aan het Oostenrijkse Tirol. In de winter is het een van ’s werelds grootste en uitdagendste skigebieden en in de zomermaanden trekt het veel wandelaars en mountainbikers. De omgeving kenmerkt zich door indrukwekkende bergmassieven, frisse grasweiden en prachtige bossen. Dus wacht niet langer, trek je wandelschoenen aan of neem je ski’s op de schouder en kom in actie in deze adembenemende omgeving van een van de hotels van TUI, in Campitello di Fassa, Vigo di Fassa of Cannazei. En dat op circa 1000 kilometer vanaf Utrecht.

Enrosadira in Val di Fassa

Ja, het is net zo mooi en zoet als het klinkt. Enrosadira in Val di Fassa…adembenemend, een zonsondergang beleven in Trentino. Stond dit nog niet op je bucketlist dan moet je hem er absoluut op zetten. Tijdens het avondgloren geven de stralen van de ondergaande zon de rotswanden van de Dolomieten een indrukwekkende roze kleur. En dat helemaal zonder filter! Het is tijdens je vakantie een heerlijke afsluiting na een actieve dag of een dag relaxen in de wellness. Want ook voor stoombaden, sauna’s en thermische kuuroorden ben je in Val di Fassa, het Tirol van Italië, op de juiste plek.