Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Campitello di Fassa

Liefhebbers van berglandschappen opgelet. Tijdens een Last Minute Campitello di Fassa kom je zowel in de zomermaanden als in de winter ogen tekort. Het dorp ligt namelijk in de Italiaanse Dolomieten en wordt omringd door grillige bergpieken. Eén daarvan is de 3.181 meter hoge Sassolungo die met een kabelbaan te ‘beklimmen’ is. In de wintermaanden kun je naar beneden skiën van de 138 kilometer aan pistes.

Last Minute Campitello di Fassa
Bekijk alle Last Minutes Campitello di Fassa (1)

Naar grote hoogtes in de Dolomieten

Om de steile rotswanden en hoge bergpieken van de Italiaanse Dolomieten kun je niet heen tijdens een Last Minute Campitello di Fassa. En of je met TUI nou in de wintermaanden of in de zomer naar dit bergdorpje afreist; de uitzichten zijn onvergetelijk. Stap zeker de kabelbaan naar de Forcella del Sassolungo in en kijk vanaf een hoogte van 3.181 meter uit over het bergachtige gebied. Wedden dat de koeien die op de groene weides grazen vanaf die hoogte kleine stipjes zijn. En ook de houten chalets zien er een stuk kleiner uit. Kun je het luxe hotel van TUI vinden?

Sneeuwpret in skigebied Val di Fassa

In de wintermaanden ligt een van de grootse skigebieden van Italië aan je voeten tijdens een Last Minute Campitello di Fassa. In skigebied Val di Fassa heb je meer dan 138 kilometer aan pistes tot je beschikking in allerlei kleuren. Al is het merendeel, 73 kilometer, rood van kleur. Na een paar uur sneeuwpret zorgen de barretjes en restaurants in het centrum van Campitello di Fassa voor ontspanning. Zie je jezelf al zitten met een goed glas wijn en een risotto? Wie ’s avonds nog niet moe is kan de twee discotheken van de stad opzoeken of een rondje sauna doen in het hotel van TUI.

Bekijk alle Last Minutes Campitello di Fassa (1)