Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Essaouira

Ontdek de mystieke pracht van Essaouira, een adembenemend mooie stad aan de Atlantische Kust waar je overspoeld wordt door de rijke cultuur van Marokko. Struin langs de kleurrijke kraampjes in de ommuurde medina en neem een verkoelende duik in de golven van de Atlantische Oceaan. Vergeet ook niet om te genieten van de heerlijke traditionele hapjes uit de Marokkaanse keuken tijdens je Last Minute Essaouira.

Last Minute Essaouira
  • Vliegen met TUI fly

Ontdek de betoverende geuren en kleuren van de medina

Essaouira bevindt zich aan de Atlantische Kust in het westen van Marokko. Deze serene badplaats is een zeer populaire bestemming bij wind- en golfsurfers vanwege de harde kustwind, maar ook voor een culturele strandvakantie zit je met een Last Minute Essaouira helemaal goed. De rijke Marokkaanse cultuur en het authentieke karakter van de stad zijn overal in het centrum goed zichtbaar, bijvoorbeeld bij de medina, de ommuurde markt van Essaouira. Laat je betoveren door de heerlijk geurende specerijen en kleurrijke handelswaar bij de vele kraampjes. Een leuke souvenir vinden is hier geen enkel probleem. Laat ook de traditionele Marokkaanse hapjes die bij de kraampjes worden verkocht je goed smaken. Zoetekauwen zullen smullen van de populaire amandelkoekjes en dadelgebakjes.

Strandvakantie in Essaouira

Zonaanbidders kunnen hun hart ophalen tijdens een Last Minute Essaouira. Vanaf het 5 sterren hotel van TUI met privé strand voor de deur neem je in no-time een verkoelende duik in het water van de Atlantische Oceaan. Ook baantjes trekken in het zwembad bij hotel behoort tot de mogelijkheden. Trek gekregen van het zwemmen? In het restaurant aan zee geniet je van een heerlijk vers gevangen visje van de grill. Dat is pas genieten!