COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Atlantische Kust

Last Minute Atlantische Kust

  1. Last Minute
  2. Marokko
  3. Atlantische Kust

Met een Last Minute aan de Atlantische Kust in Marokko word je omringd door gouden zandstranden en kom je in Arabische sferen in de medina van de stad Essaouira dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bezoek hier het imposante bastion Skala du Port, of struin de Souk Al Ahad bazaar af in Agadir. Waar je ook verblijft, tijdens een Last Minute aan de Atlantische Kust van Marokko heb je alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie.

Last Minute Atlantische Kust
  • Vliegen met TUI fly
Bekijk alle Last Minutes Atlantische Kust (2)

Zonvakantie aan de Atlantische Kust

Tijdens een Last Minute naar de Atlantische Kust van Marokko lig je binnen no time aan de 1000 kilometer kustlijn. Geniet hier van het uitzicht op de azuurblauwe oceaan vanaf de gouden zandstranden. In Agadir verblijf je in het comfortabele, in Arabische stijl gegoten hotel van TUI direct aan het Plage d’Agadir. Je bruint hier snel bij onder de zon, waarna het verfrissende water van de oceaan op je wacht. Bij Plage d’Agadir kun je prima windsurfen en kanoën. Of daag je partner uit voor een potje golf bij de 4 golfbanen, op 10 minuten lopen van het hotel. En heb je later zin in een hapje eten, dan wachten de Marokkaanse pastilla's met kip of een zoete thee op je in het gezellige centrum van Agadir. Neem na het eten een kijkje bij de Souk Al Ahad bazaar. Struin de talloze kramen af voor specerijen, tapijten, en souvenirs.

Arabische sferen aan de Atlantische Kust

Kies je tijdens een Last Minute zonvakantie aan de Atlantische Kust voor de badplaats Essaouira, kom dan gelijk in Marokkaanse sferen in de hamam van het 5 sterren hotel van TUI. Helemaal ontspannen loop je in enkele minuten de gezellige drukte van de traditionele medina in. De authentieke binnenstad van Essaouira dat een plek op de UNESCO Werelderfgoedlijst heeft verdiend is een opzichzelfstaand museum. Bastions zoals het Skala du Port herinneren aan 18e-eeuws Marokko, net zoals de blauwe straten en witgewassen huizen rondom de Place Moulay Hassan. Wat een schoonheid! Toch even weg van de stadse drukte? De spa bij het hotel doet vast wonderen.

Bekijk alle Last Minutes Atlantische Kust (2)

Populaire bestemmingen

Essaouira(2) Essaouira

Veelgestelde vragen Atlantische Kust

Populaire bestemmingen aan de Atlantische Kust zijn de plaatsen Agadir, Essaouira en Taghazout

De best beoordeelde accommodaties aan de Atlantische Kust zijn de hotels ROBINSON Club Agadir, RIU Palace Tikida Taghazout en RIU Palace Tikida Agadir

Kindvriendelijke accommodaties aan de Atlantische Kust zijn de hotels ROBINSON Club Agadir, RIU Tikida Dunas in Agadir en Caribbean Village Agador in Agadir. 

De hotels ROBINSON Club Agadir, RIU Palace Tikida Agadir en RIU Tikida Dunas zijn accommodaties aan de Atlantische Kust die direct aan het strand liggen. 

April tot en met november zijn de warmste maanden aan de Atlantische Kust. Dan is het tussen de 25 en 30 graden en schijnt de zon 8 tot 11 uur per dag. De rest van het jaar is het rond de 23 graden met gemiddeld 7 zonuren per dag.