Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Last Minute Zeeland

Zonaanbidders kunnen hun hart ophalen tijdens een Last Minute Zeeland. De zuidelijke kustprovincie kan namelijk rekenen op de meeste zonuren van Nederland. Op een van de brede Noordzeestranden is het dan ook goed toeven. Al kun je ook kiezen voor het strand aan de Oosterschelde en zeehonden spotten. Bijkomen doe je ’s avonds op het terras van de luxe safaritent met een portie Zeeuwse mosselen natuurlijk.

Zonnen in Zeeland

De meeste zonuren van Nederland zijn te vinden in Zeeland. Deze zuidelijke kustprovincie is dan ook de ideale plek voor een zonvakantie in Nederland. Zie je jezelf tijdens warme dagen al op het brede Noordzeestrand liggen? En omdat het hier niet zo druk is als in bijvoorbeeld in Zandvoort of Scheveningen lig je ook niet hutjemutje. Wie eerst wil afwachten wat het weer aankomende zomer doet kan het best een Last Minute Zeeland boeken. Als de temperatuur stijgt kun je bij TUI prima een safaritent reserveren op een van de luxe campings. Ook ideaal voor een zonnig weekend weg.

Op ontdekking vanuit Kamperland

Het beste van Zeeland ontdek je vanaf een 4 sterren camping in Kamperland. Het knusse dorpje heeft een van de schoonste zeekusten van Nederland en ligt aan het Veerse meer. Vissen aan de ondiepe oevers en kanoën langs de groene eilandjes doe je bij dit diepblauwe meer. Iets verder op ligt het brede strand van Noord-Bevenland met de glooiende Kamperlandse duinen. Fietsen, wandelen en beachvolleyballen zijn maar een paar mogelijkheden, want tijdens een Last Minute Zeeland kun je ook Deltapark ‘Neeltje Jans’ bezoeken en de kracht van het water ervaren.

Turen langs de Oosterschelde

Ook in het gezellige stadje Scherpenisse kun je tijdens een Last Minute Zeeland verblijven in een luxe safaritent. En hier kampeer je op steenworp afstand van de Oosterschelde. Via glooiende zandduinen loop je zo naar het strand aan deze zeearm. Houd je ogen goed open, want er worden regelmatig zeehonden gespot in de Oosterschelde. En ook dolfijnen zwemmen hier af en toe. Aan het eind van de dag kun je op de luxe camping van TUI natuurlijk de barbecue aansteken. Maar ook in het pittoreske centrum van Scherpenisse is het dankzij de traditionele vissershuizen en gezellige terrassen goed toeven. De Zeeuwse mosselen en bolussen zijn hier om te watertanden.

Bekijk alle Last Minutes Zeeland (17)

Populaire bestemmingen