Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Maria Alm

Stap in de auto en rijd voor een Last Minute Maria Alm naar het Salzburgerland, in het westen van Oostenrijk. In Maria Alm vind je alle seizoen een schitterend berglandschap. Maria Alm is een klein dorp vol chalets, aan de voet van het Steinerne Meer-massief. In de zomer ontdek je er 300 kilometer wandelpad door de groene vallei. 's Winters is dit stukje Salzburgerland juist een skiparadijs voor families. Zo zijn de speeltuinen op de Natrun een must voor kids.

Maria Alm: vakantie op hoog niveau

Een koninklijke ontvangst. Dat staat je te wachten wanneer je een Last Minute Maria Alm boekt. Dit dorp hoort namelijk bij het Hochkönig-gebied in het Oostenrijkse Salzburgerland, vlakbij de grens met Duitsland. Maria Alm ligt aan de voet van het bergmassief Steinerne Meer, waar uitgestrekte weiden de bergchalets omringen. Kies je voor het gastvrije hotel van TUI in het centrum met zijn vele restaurants en winkeltjes? Dan wandel je in een paar minuten naar de liften van de Natrun. Voor je het weet sta je al op de berghelling en snuif je de schone lucht op. Je vindt hier 300 kilometer aan wandelpaden. Die zorgen in alle seizoenen voor urenlang wandelplezier.

Kinderen zijn altijd koning in Maria Alm

Kinderen voelen zich koning tijdens de Last Minute Maria Alm. Daar draagt het hotel van TUI zeker aan bij. Er is zelfs een speciaal kinderbuffet, ideaal! Ravotten doen ze bij de kinderclub, in de bossen en op de Natrun. Daar vind je in de zomer namelijk talloze activiteiten. Met de glijbaan dwars door het bos, klauteren op het klimkasteel en minigolf: in het Hochkönig-gebied hoeft niemand zich te vervelen. Ook in de winter vind je op de Natrun genoeg vertier dankzij het fijne kinderland. Zoek je zelf wat meer uitdaging op de skipiste? Dan moet je op de 1.900 meter hoge Aberg-Langeck zijn. Hier tref je uitdagende rode en zwarte afdalingen.

Bekijk alle Last Minutes Maria Alm (2)