Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Last minute Gosau

Daredevils kunnen hun hart ophalen tijdens een Last Minute Gosau. Het Oostenrijkse dorp ligt aan de voet van de Dachsteingletsjer met bovenop de glazen ‘Dachstein Sky Walk’. Wie het uitkijkplatform op durft te stappen wordt beloond met een adembenemend uitzicht over de Alpen. Zowel in de zomermaanden als in de besneeuwde winters. Bijkomen doe je daarna in het restaurant. Gosau staat bekend om het heerlijke eten.

On top of the world op de Dachsteingletsjer

Het Oostenrijkse dorp Gosau mag dan wel een gemoedelijk en rustig skigebied hebben, liefelijk is het landschap allerminst. En dat heeft alles te maken met de Dachsteingletsjer met het beroemde, glazen uitzichtplatform ‘De Dachstein Sky Walk’. In zowel de zomer- als de wintermaanden is het uitzicht op de Oostenrijkse Alpen onvergetelijk. Vergeet tijdens een Last Minute Gosau sowieso niet om warme kleding mee te nemen, want ook in de warme maanden is het in het Dachstein Eispalast koud. Al vergeet je dat dankzij de licht- en muziekeffecten die de ijswereld in het zonnetje zetten zo.

Winterpret en lekker eten in Gosau

Natuurlijk kun je tijdens een Last Minute Gosau skiën. Tenminste, als je in de winter naar het Oostenrijkse dorp afreist. Gosau hoort bij skigebied Dachstein West met bijna 200 kilometer aan pistes. Die zijn zowel blauw, rood als zwart van kleur en dus geschikt voor skiërs van elk niveau. Meer een langlaufer? Bindt dan de latten onder voor een tocht langs de bevroren Vorderer Gosausee en langs de authentieke alpenhutten. In heel Oostenrijk staat Gosau bekend om het uitstekende eten, dus de kaiserschmarrn en apfelstrudel zullen vast goed smaken.

Bekijk alle Last Minutes Gosau (1)