Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Fügen

In alle rust de Oostenrijkse belevenisberg Spieljoch ontdekken doe je tijdens een Last Minute Fügen. Bij TUI kun je het hele jaar door terecht in dit bergdorp in het Zillertal. Geniet in de warme maanden van het blotevoetenpad, het waterspeelpark én het uitzicht vanaf de top en ski er in de winter op de 17 kilometer aan pistes vanaf. Bijkomen doe je in het luxe hotel van TUI met wellness of binnenzwembad.

Familiepret in Fügen

Een rustige vakantie tussen de Oostenrijkse bergen. Zo kun je een Last Minute Fügen het best omschrijven. Het bergdorp in het Zillertal is het hele jaar door een perfecte bestemming voor een actieve vakantie. In de zomermaanden vind je er vooral families met kinderen die zich vermaken in het waterspeelpark en het blotevoetenpad op de top van de Spieljoch. Al is Fügen in de zomermaanden ook geliefd bij wandelaars die kunnen kiezen uit meer dan 100 kilometer aan uitgestippelde routes. Vergeet de bergschoenen dan ook niet.

Een rustige wintersport in Oostenrijk

Zodra de eerste sneeuw valt kun je tijdens een Last Minute Fügen van de Spieljoch skiën. 17 kilometer aan pistes lijkt niet zoveel, maar voor rustzoekers zijn de afwisselende pistes, waarvan het merendeel rood van kleur is, ideaal. Wissel het skiën af met langlaufen door de romantisch besneeuwde bossen en kom bij een berghut weer op krachten met een portie Gröstl. Zoek je daarna de wellness op in het luxe hotel van TUI of duik je de après-ski in? Vooral op de zonnige terrassen in Fügen is het goed toeven met een glaasje schnaps.

Bekijk alle Last Minutes Fügen (1)