Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Fügen

Last Minute Fügen

  1. Last Minute
  2. Oostenrijk
  3. Hochzillertal - Hochfügen
  4. Tirol
  5. Zillertal
  6. Fügen

In het Oostenrijkse dorp Fügen aan de ingang van het Zillertal kun je zowel in de winter als in de zomer een fijne autovakantie beleven. Spring op de latten om vervolgens van de Spieljoch te roetsjen. In de zomer kun je tijdens een Last Minute Fügen het 'blotevoetenpad' volgen naar de top van de berg. Of stap in de nostalgische Zillertalbahn om het dal vol alpenweides, beekjes en bergmeren op een andere manier te bewonderen.

Met de Spieljochbahn naar skigebied Spieljoch

In Tirol is het Oostenrijkse gejodel tot hoog in de bergen te horen. Zo ook in Fügen, een gezellig bergdorp aan het begin van het Zillertal. Fügen vormt de ideale bestemming voor een wintersport door de ligging in de buurt van de skigebieden Zillertal en Hochfügen - Hochzillertal. Neem vanuit het 4 sterren hotel van TUI zeker eens de Spieljochbahn naar het compacte skigebied Spieljoch. Met de winterzon in de rug is het tijdens een Last Minute Fügen fijn afdalen van de maar liefst 14 kilometer aan pistes. Dankzij de vele rode pistes is dit skigebied ideaal voor families en beginnende wintersporters.

Op blote voeten naar de top van de Spieljoch

Ook in de zomer valt er veel te beleven tijdens een autovakantie naar Fügen. Stap zeker eens in de 'Zillertalbahn' om de omgeving met zijn groene alpenweides, kabbelende beekjes, bossen en bergmeren te bewonderen. Deze nostalgische stoomtrein rijdt over een smal spoor van Jenbach naar Mayrhofen. Zo kun je het adembenemende Zillertal op een andere manier bewonderen.

Wandelliefhebbers zullen zich helemaal thuis voelen in Fügen. Rij binnen een kwartiertje naar het nabijgelegen Hochfügen om het 'blotevoetenpad' te bewandelen. Hier beklim je op blote voeten de top van de Spieljoch-berg. Zo loopt je de stress van je af tijdens een vakantie Fügen.

Bekijk alle Last Minutes Fügen (3)