NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Paznauntal

Heb je het even gehad met Nederland en wil je op korte termijn de auto of het vliegtuig pakken naar een fijne bestemming? Boek dan snel een voordelige Last Minute Paznauntal! Word hier in de winter verrast door een dikke laag sneeuw en in de zomer door groene alpenweiden die volop in bloei staan. In dit dal in de Oostenrijkse deelstaat Tirol kun je het hele jaar door actief zijn: van skiën en langlaufen tot wandelen en mountainbiken.

Voordelig naar het Tiroolse Paznauntal

Wil je op korte termijn nog genieten van een witte laag sneeuw en het maken van geweldige afdalingen op de ski's of je snowboard? Boek deze winter nog een Last Minute Paznauntal. Het Paznauntal dal ligt in het zuidwesten in het Oostenrijkse Tirol en scheidt het bergmassief Verwall van de Samnaungroep en het Silvrettagebied. Dit maakt Paznauntal een uitstekend gebied voor een Last Minute wintersport. Met ongeveer 328 kilometer aan pistes komen wintersporters meer dan genoeg aan hun trekken. Het grootste skigebied in Paznauntal is het skigebied tussen Ischgl in Tirol en de Zwitserse Samnaun. Maar goed dat het appartement van TUI in Ischgl hier vlakbij ligt. Met de Silvrettakaart die je bij diverse boekingen is inbegrepen, maak je gratis gebruik van het openbaar vervoer zodat je snel de piste op kan. En daarna kun je hele nachten doorbrengen in een après-ski bar van het dorp. Als je liever een Last Minute Paznauntal wat rustiger doorbrengt, kun je tot rust komen in de spa in het hotel in See.

Wandelen en mountainbiken nabij Ischgl

Hoewel dit gebied een favoriete wintersportbestemming is, kan een Last Minute Paznauntal het hele jaar door geboekt worden. Wanneer het witte sneeuwdeken vervangen wordt door een groen tapijt met alpenbloemen, komt Paznauntal tot leven voor andere activiteiten. Tijdens de zomermaanden verwelkomt dit zonnige gebied wandelaars, bergbeklimmers én mountainbikers. Het Paznauntal staat bekend als een paradijs voor mountainbikers dankzij de vele singletrails en de 'Smuggler Freeride Tour' over de grens naar Zwitserland. Ook zijn er veel wandelroutes die starten vanuit de dorpen Ischgl en See waar je kunt verblijven tijdens een Last Minute van TUI. En heb je trek gekregen na al dat wandelen of mountainbiken? Aan het begin van het zomerseizoen opent het dorp Ischgl zijn deuren voor Europese topchefs. Tijdens de ‘Culinaire Jakobsweg’ wandeltocht word je tijdens de route door deze chefs verwend met lokale producten of een traditionele bergmaaltijd.

Bekijk alle Last Minutes Paznauntal (5)

Populaire bestemmingen