COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Klosters

Last Minute Klosters

  1. Last Minute
  2. Zwitserland
  3. Graubünden
  4. Oost-Zwitserland
  5. Klosters

Een Last Minute Klosters is altijd een succes. In de winter trotseer je de pistes in het skigebied Davos-Klosters, en in de zomer ontdek je de schoonheid van het wandelgebied Graubünden. Met ruim 700 kilometer aan wandelroutes is een stevig paar wandelschoenen een echte must. En voor een onvergetelijk uitje met de kids breng je tijdens je vakantie in Klosters een bezoek aan attractiepark Madrisa-land.

Last Minute Klosters

Het hele jaar door genieten in Klosters

Winter of zomer, een Last Minute Klosters in het Zwitserse kanton Graubunden kan altijd! Door het bergachtige landschap is dit gebied namelijk uitermate geschikt voor zowel wandel- als wintersportvakanties. Of wat dacht je van een romantische vakantie voor twee? Ontdek de romantische dorpssfeer van Klosters of verken het uitgestrekte wandelgebied van Graubünden. Met ruim 700 kilometer aan wandelroutes is er voor elk type wandelaar wel een geschikte route. Van uitdagende bergtochten voor de ervaren wandelaars tot vlakke wandelpaden langs idyllische dorpjes en uitgestrekte Alpenweides. Schitterend! En na een flinke wandeltocht kun je in het 4 sterren hotel van TUI lekker bijkomen in de sauna.

Skiwalhalla in de Zwitserse Alpen

In de wintermaanden kun je tijdens een Last Minute Klosters de pistes van skigebied Davos-Klosters trotseren. Gevorderde skiërs kunnen hun hart ophalen bij het skigebied Parsenn. Het kleinere skigebied Madrisa is ook geschikt voor de beginnende skiër. Overigens valt er in de winterperiode nog veel meer te zien en beleven in en rondom Klosters. Wat dacht je van een winterwandeling door de bossen? Bewonder de besneeuwde boomtoppen en geniet van het sprookjesachtige wintertafereel. Over sprookjesachtig gesproken, een bezoek aan attractiepark Madrisa-land is een echte must tijdens een familievakantie in Klosters. Dit spectaculaire fantasiepark waar mythen en sagen tot leven komen laat kinderhartjes sneller slaan. Zij kunnen hier naar hartenlust klauteren op de speeltoestellen en roetsjen van de reuzeglijbaan.