Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Last Minute Westendorf

Actievelingen opgelet! Kies bij TUI voor een Last Minute Westendorf en reis voor een actieve vakantie af naar het mooiste dorp van Europa. Westendorf ligt op een zonnig plateau in Oostenrijk en wordt omringd door kletterende watervallen, groene weides en grillige bergtoppen. Ideaal voor de wandelaars en fietsers onder ons. In de wintermaanden kun je er skiën in het Wilder Kaiser Brixental met zijn 280 kilometer aan pistes.

Actief doen in authentiek Westendorf

Op een zonnig plateau in het Oostenrijkse Brixental ligt het authentieke Westendorf. Doordat het dorp omringd wordt door steile bergtoppen, groene alpenweiden en glooiende paden is het de perfecte bestemming voor een actieve vakantie met eigen auto. Bij TUI kun je het hele jaar door een Last Minute Westendorf boeken en naar zowel de sneeuw als de zon afreizen. Verblijven doe je in een sfeervol appartement met keuken en balkon. Zo kun je ´s avonds de kaasfondue voorbereiden en die op het balkon mét bergzicht oppeuzelen. Dat wordt genieten!

Westendorf, het mooiste dorp van Europa

Wist je dat Westendorf ooit uitgeroepen is tot mooiste dorp van Europa? Dat heeft vooral te maken met de directe omgeving van het Windautal waar het dorp toe behoort. Kletterende watervallen, glooiende bergpaden en kleurrijke weiden vormen het decor. Tijdens een Last Minute Westendorf is hiken en mountainbiken een aanrader. Maar ook de Schau Zuichi markt die iedere donderdag in het centrum van Westendorf wordt gehouden draagt bij aan die verkiezing. Proeven van streekgerechten en kijken naar oude ambachten doe je hier.

Sneeuwpret in het Wilder Kaiser Brixental

Ook tijdens een Last Minute Westendorf in de wintermaanden kan van verveling geen sprake zijn. Het dorp ligt namelijk bij het SkiWelt Wilder Kaiser Brixental dat het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk is. Meer dan 280 kilometer aan afwisselende pistes ligt voor je klaar. Al is het grootste gedeelte voor de beginnende wintersporter. Wist je dat Westendorf ook een populair après-ski dorp is? Na de pret in de sneeuw zijn er genoeg bars en discotheken te vinden waar de schnaps de hele nacht door geschonken worden.

Bekijk alle Last Minutes Westendorf (1)